Bombariadó volt Ferihegyen

Forrás: Origo -
Ferihegy bombariadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap kora délután bombariadó volt a Liszt Ferenc repülőtéren. 

A Liszt Ferenc repülőtér 2-es terminálján gazdátlan poggyászt találtak. Az érkezési oldal érintett szakaszát lezárták, és tűzszerészeket hívtak, akik gyorsan a helyszínre értek. Kiderítették, hogy a csomagban nincs bomba.

Forrás: Origo

"Már történt ilyen, nem is egyszer" – mondta korábban az Origónak a Budapest Airport szóvivője. Hardy Mihály szerint az ilyen és ehhez hasonló esetek gyakoriak a repülőtéren. Ilyenkor mindig arra törekednek, hogy a szükséges intézkedések minél rövidebb ideig okozzanak fennakadást.

Monacói esküvő! Megnősült Grace Kelly jóképű unokájahttp://www.life.hu/news/20150726-megnosult-grace-kelly-jokepu-unokaja-pierre-casiraghi.htmlGrace Kelly unokája, Pierre Casiraghi feleségül vette párját, Beatrice Borromeot, az olasz örökösnőt. News--Megérkezett Bianchi családja a Hungaroringre - Fotó!http://www.life.hu/news/20150726-megerkeztek-bianchi-szulei-a-hungaroringre.htmlA múlt héten elhunyt Jules Bianchi szülei is ellátogattak a Magyar Nagydíjra, a Hungaroringre. News--TankCsapdába esett Berki Krisztián - Rockerekkel csapatja az olimpikonhttp://www.life.hu/news/20150726-berki-krisztian-olimpikon-a-tankcsapdaval.htmlKi a kakukktojás az alábbi képen? News--Kakisapiban tanulnak a vécéről a tokiói gyerekekhttp://www.life.hu/news/20150726-kakisapiban-tanulnak-a-vecerol-a-tokioi-gyerekek.htmlElakadt a szavunk, mikor megláttuk, hogy oktatják a gyerekeket egy tokiói múzeumban. News--Egy kis esőzés, majd újra trópusi kánikula - Köszi, időjárás! http://www.life.hu/news/20150726-idojaras-julius-26-vasarnap.htmlA Forma-1-es versenyzőknek sincs könnyű dolga a Hungaroringen, tegnap még majd' megsültek, ma viszont épp, hogy nem fáznak. Ismét tréfálkozik velünk az időjárás. NewsThinkstockIgazi úriember! Lewis Hamilton 28 milliót adományozott magyar gyerekeknekhttp://www.life.hu/news/20150725-lewis-hamilton-28-milliot-adomanyozott-magyar-gyerekeknek.htmlEgy budapesti jótékonysági liciten járt Lewis Hamilton, de nem csak díszvendégként. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.