Sokkoló! Orvosa erőszakolta meg a 14 éves lányt

Forrás: AFP/Philippe Huguen -
megrontás nemi erőszak orvos abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orvosa először bedrogozta, majd megerőszakolta azt a 14 éves indiai lányt, aki teherbe is esett a férfitől. Az ügyben megdöbbentő bírói ítélet született.  

Elutasította a bíróság annak a 14 éves lánynak az abortusz-kérelmét, akit orvosa először bedrogozott, majd megerőszakolt - írja a Huffington Post. A néhány napja hozott ítéletben ugyanis a bíró arra hivatkozott, hogy a magzat már 20 hetesnél idősebb volt. A bíró emellett azzal érvelt, hogy a magzat nem felelős azért, hogyan fogant, ugyanolyan ártatlan áldozat, mint az édesanyja.

Illusztráció Forrás: AFP/Philippe Huguen

A 14 éves lány februárban látogatta meg a család orvosát, hogy az kivizsgálja. A Gujarat tartománybanm élő férfi először elkábította majd megerőszakolta a fiatal lányt, aki sokáig nem is mert szólni szüleinek az esetről. Az orvost letartóztatták az ügy kirobbanásakor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.