Üres medencébe ugrott és meghalt két férfi

medence halál baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A toronyugró emelvényről az 5 méter mély, üres medencébe ugrott szombat éjjel két férfi egy bajorországi strandon, mindketten meghaltak.

A kulmbachi strandon egy 20 éves és egy 24 éves fiatalember vesztette életét. A tragédiát vasárnap reggel fedezték fel. A helyszínre érkezett mentők az egyik áldozatnál már csak a halál beálltát tudták megállapítani, a másikat megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült.

Egyelőre nem tudni, hogy a két fiatalember miért ugrott az üres medencébe, és fogyasztott-e alkoholt vagy kábítószert a halálos ugrás előtt.

Hordágyat visznek tűzoltók a bajorországi Kulmbach strandja előtt 2015. július 26-án, miután a rendőrök két férfiholttestet találtak egy üres medencében. A két fiatalember éjjel vagy hajnalban bemászott a strandra, és egy műugró trambulinról leugrott az építés alatt álló, üres medencébe Forrás: MTI/EPA/DPA/Nicolas Armer

A tragédia időpontjában a strand zárva volt, a toronyugró medencét pedig már a strandszezon elején lezárták és leeresztették, mert nem jó a szigetelése. A toronyugró emelvényre vezető lépcsőt le is szerelték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.