Mit szól az utca embere a beöntéshez?

VlogOli Jakupcsek Gabriella beöntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VlogOli ismét az utca embereit kérdezte, ezúttal egy egészen kényes témáról, a beöntésről. 

Mi a májpakolás? Te hová pakolnád a májat? Akkor kérnél beöntést, ha koszosnak éreznéd magad belül? VlogOli mindent megtudott a fiataloktól a témában. Figyelj csak!

Üres medencébe ugrott és meghalt két férfihttp://www.life.hu/news/20150726-ures-medencebe-ugrott-es-meghalt-ket-ferfi-1.htmlA toronyugró emelvényről az 5 méter mély, üres medencébe ugrott szombat éjjel két férfi egy bajorországi strandon, mindketten meghaltak.NewsThinkstockVége a jubileumi Magyar Nagydíjnak - Vettel lett a győzteshttp://www.life.hu/news/20150726-sebastian-vettel-nyerte-a-magyar-nagydijat.htmlA négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája győzött vasárnap a jubileumi, 30. Magyar Nagydíjon a Hungaroringen.News--Üres medencébe ugrott és meghalt két férfihttp://www.life.hu/news/20150726-ures-medencebe-ugrott-es-meghalt-ket-ferfi-1.htmlA toronyugró emelvényről az 5 méter mély, üres medencébe ugrott szombat éjjel két férfi egy bajorországi strandon, mindketten meghaltak.NewsThinkstockBombariadó volt Ferihegyenhttp://www.life.hu/news/20150726-bombariado-volt-ferihegyen.htmlVasárnap kora délután bombariadó volt a Liszt Ferenc repülőtéren. NewsOrigoEgy holttestet találtak a Balatonbanhttp://www.life.hu/news/20150726-egy-holttestet-talaltak-a-vizben-egy-ferfit-tovabbra-is-keresnek-a-balatonban.htmlA szombati vihar után éjszakáig folytatták a mentési munkákat a Balatonnál, sokan a vízirendőröknek, a vízimentőknek és az önzetlen hajósoknak köszönhetik életüket, két férfi Balatonfürednél eltűnt a vízben még a vihar előtt, akiket nem találtak meg. Vasárnap egy férfi holttestét találták a vízben, azonosítása folyamatban van - értesült az MTI több forrásból.NewsThinkstockKakisapiban tanulnak a vécéről a tokiói gyerekekhttp://www.life.hu/news/20150726-kakisapiban-tanulnak-a-vecerol-a-tokioi-gyerekek.htmlElakadt a szavunk, mikor megláttuk, hogy oktatják a gyerekeket egy tokiói múzeumban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.