Hihetetlen sztori! Az Instagram miatt lépett ki munkahelyéről a mérnök!

kampány fotózás munkahely szenvedély Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A holland Eelco Roos az IBM mérnöke volt, tíz év után azonban kilépett a munkahelyéről. Hogy miért? Hát persze, hogy az Instagram miatt!

Az amszterdami IBM irodában dolgozó férfinak a fotózás volt a nagy szenvedélye, amit nem is akármilyen szinten űzött. A képeit persze az Instagramon is megosztotta, ahol nagyon hamar rákaptak az inetrenetezők. Ezen nem is csodálkozunk, mert egyszerűen varázslatosak a fotói.

Forrás: croyable.com

Ahogy Eelci elérte a 100 ezer követőt, egyre több felkérést kapott, hogy online kampányokhoz készítsen fotókat. A férfi ezután nem is gondolkodott sokat, otthagyta a munkahelyét, hogy teljes állásban a fotózásnak élhessen. „Az, hogy mérnök legyek, soha nem volt számomra álom. A fotózás viszont az. Imádom ezt a kreatív önkifejezést.”

Forrás: croyable.com

A férfi ma már olyan nagy cégek kampányában működik közre, mint a Sony, vagy a Samsung, és Instagram oldalán ma már félmillió követője van. A fotós weboldalát itt, Instagram oldalát itt találod! Érdemes kattintani!

Forrás: croyable.com
A következő napokban tovább mérséklődik a forrósághttp://www.life.hu/news/20150727-a-kovetkezo-napokban-tovabb-merseklodik-a-forrosag.htmlTöbb fokkal tovább mérséklődik – sokfelé csapadék kíséretében – az elmúlt héten tapasztalt kánikula. Néhol csak 20 Celsius-fok körüli maximumok lesznek. A hétvégén viszont ismét napsütéses idő várható, és újra, akár 35 fok is lehet.NewsThinkstockCímlapra került Bill Cosby 35 áldozatahttp://www.life.hu/news/20150727-bill-cosby-noket-eroszakolt-meg-cimlapra-kerultek.htmlNévvel és arccal vállalja 35 nő a New York Magazine címlapján, hogy Bill Cosby, a tévés legenda mit tett velük.News--Meghalt Bobbi Kristina Brown: Whitney Houston lánya 23 éves volthttp://www.life.hu/news/20150727-meghalt-whitney-houston-amerikai-enekesno-lanya-bobbi-kristina-brown.htmlÉletének huszonharmadik évében, július 26-án vasárnap meghalt a néhai Whitney Houston amerikai énekesnő lánya, Bobbi Kristina Brown.News--Mit szól az utca embere a beöntéshez?http://www.life.hu/news/20150726-vlogoli-megkerdezi-az-embereket-a-beontesrol.htmlVlogOli ismét az utca embereit kérdezte, ezúttal egy egészen kényes témáról, a beöntésről. News--Megható! Bianchinak ajánlotta győzelmét Sebastian Vettelhttp://www.life.hu/news/20150726-bianchinak-ajanlotta-gyozelmet-sebastian-vettel.htmlMúlt héten elhunyt versenyzőtársának, Jules Bianchinak ajánlotta győzelmét a 30. Magyar Nagydíj befutója, Sebastian Vettel.News--Bombariadó volt Ferihegyenhttp://www.life.hu/news/20150726-bombariado-volt-ferihegyen.htmlVasárnap kora délután bombariadó volt a Liszt Ferenc repülőtéren. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.