Madeleine-ügy: a rendőrség szerint nem kizárt, hogy a kislány maradványaira bukkantak

Forrás: Origo -
holttest megtalálás Madeleine-ügy bőrönd földi maradvány kislány Ausztrália Madeleine McCann eltűnése
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit rendőrség szerint lehetséges, hogy valóban a 8 évvel ezelőtt eltűnt Madeleine McCann földi maradványait találták meg kedden egy dél-ausztráliai bozótban.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, kedden egy motoros találta meg azt a bőröndöt egy dél-ausztráliai autópálya mellett, amely egy babatakarót és egy szőke, 3 év körüli kislány földi maradványait tartalmazta.

Forrás: Origo

Bár az ausztrál rendőrség egyelőre elutasította azokat a feltételezéseket, amelyek szerint a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann holttestére bukkantak, a brit Scotland Yard szóvivője állítja: nem zárták ki a lehetőségét annak, hogy a portugál Praia da Luz üdülőhely apartmanjából eltűnt Madeleine maradványait tartalmazza a bőrönd.

Minden idők legszörnyűbb gyermekrablásai

Madeleine 2007. május 3-án, négyévesen tűnt el egy portugáliai üdülőhely apartmanjából. A kislányt a szülei a hálószobában hagyták kétéves testvéreivel, amíg ők száz méterrel arrébb egy étteremben vacsoráztak. Amikor azonban ellenőrizték a kicsiket, a lány már nem volt köztük. A portugál rendőrség első megállapítása szerint a kislányt elrabolták, nem sokkal később azonban kijelentették, hogy feltételezésük szerint Madeleine meghalt a szobában, mielőtt elvitték onnan. Később többen állították, hogy látták őt Portugáliában, szeptember 7-én pedig azt is bejelentették, hogy megtalálták a gyermek vérnyomait egy kocsiban, amit szülei huszonöt nappal az eltűnése után béreltek. Ekkor Gerry és Kate McCannt gyanúsították meg lányuk elrablásával. Ezt végül egy évvel később – érdemi bizonyítékok hiányában – feloldották, a kislánynak azonban azóta sem lelik nyomát. Nem Madeleine az egyedüli: a Life.hu itt gyűjtötte össze a legszomorúbb és legmeglepőbb gyermekrablásokat.
Eltűnt nőt keres a rendőrség: Edina a Balatonra indulthttp://www.life.hu/news/20150727-eltunt-not-keres-a-rendorseg.htmlUtoljára Budapest XII. kerületében látták Bergendy Edina Viktóriát, azóta nem adott életjelet magáról. A rendőrség úgy tudja, hogy a Balatonhoz indult múlt hét csütörtökön.NewsOrigoBörtönbe is kerülhet az Omega két tagját megütő taxishttp://www.life.hu/news/20150729-vademelest-javasolt-az-ugyeszseg-az-omega-ket-tagjat-meguto-taxisofor-ellen.htmlSúlyos testi sértés gyanújával vádemelést javasolt az ügyészség a taxisofőr ellen, aki tavaly nyáron állítólag annyira összeverte Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet, hogy kórházban kötöttek ki.NewsFotó: Bielik István - OrigoMegtalálták az eltűnt tanárnő holttestéthttp://www.life.hu/news/20150720-megtalaltak-a-napozni-indulo-tanarno-holtestet.htmlA 49 éves Winter Ibolya napozni indult a Duna-partra még szombaton, de már nem tért haza.NewsOrigo„Nem szabad feladni a reményt!" – Így tartják a lelket az eltűnt Madeleine szüleibenhttp://www.life.hu/csalad/20150312-a-17-ev-utan-elokerult-zephany-szulei-uzentek-a-8-eve-eltunt-madeleine-szuleinek-hogy-ne-adjak-fel.htmlA kis Madeleine eltűnésének története annak idején az egész világsajtót bejárta. Mindeközben a dél-afrikai Zephany 17 év után a csodával határos módon előkerült – most a lány szülei üzentek Madeleine szüleinek, hogy ne adják fel a reményt.CsaládOrigoEltűnt egy 19 éves fiú - Csütörtök óta nem adott életjelet magáról!http://www.life.hu/news/20150720-19-eves-fiu-tunt-el-csutortokon-azota-senki-nem-latta.htmlA fiú autóval indult útnak otthonról, ahová már nem tért vissza. Csütörtök óta hiába próbálják, nem tudják elérni őt telefonon. NewsOrigoMozgólépcső közé szorult egy kisfiú - sokkoló fotók!http://www.life.hu/news/20150728-mozgolepcso-koze-szorult-egy-kisfiu-kinaban-a-keze-szorult-a-lepcsofokok-koze.htmlKínában egy bevásárlóközpontban történt a borzalmas eset, a kisfiú karját lezúzta a mozgólépcső. Korábban egy édesanya vesztette életét egy hasonló szerkezet által.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.