Hol marad már a nyár?

Forrás: Thinkstock -
eső időjárás-előrejelzés meleg Országos Meteorológiai Szolgálat csapadék péntek napsütés Nyár csütörtök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Neked is eleged van már a júliusi őszből? Ne aggódj, pénteken már újra itt a jó idő!

Esősen indult a csütörtök reggel, az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentései szerint délutánra azonban már az ország egyre több részén felszakadozik a felhőzet és kisüt a nap, legfeljebb csak északnyugaton számíthatunk csapadékra. Élénk marad az északi szél, a legmagasabb hőmérséklet 17 és 25, a legalacsonyabb 16 és 21 fok között alakul.

Forrás: Thinkstock

Ne tévesszen meg tehát senkit, ha borús pénteki reggelre ébred, az előrejelzések szerint ugyanis fokozatosan csökkenni fog a felhőzet, így délutánra már sok-sok napsütésben lesz részünk. A hőmérséklet 24 és 28, illetve 12 és 18 fok között alakul.

Szenvedélybeteg és túlsúlyos emberektől vennék el a segélythttp://www.life.hu/news/20150729-szenvedelybetegek-es-tulsulyosak-fosztanak-meg-a-segelytol-nagy-britanniaban.htmlA kezelhető túlsúllyal, vagy szenvedélybetegséggel élő emberek elveszíthetik a segélyüket Nagy-Britanniában, amennyiben nem hajlandóak elfogadni a kormány segítségét.NewsThinkstockAzonnal akarjuk! Ő itt Tonkey, a macikutyahttp://www.life.hu/news/20150729-tonkey-maci-kutya-shar-pei.htmlFigyelmeztetünk, fel kell készülnöd a legeslegcukibb dologra, amit valaha láttál!News--Tragédia! Hotelszobájában találták meg a légiutas-kísérő lány holttestéthttp://www.life.hu/news/20150729-hotelszobajaban-talaltak-meg-a-legiutas-kisero-lany-holttestet.htmlEmily Dunn nem jelent meg az Angolából Heathrowba tartó járaton, ahol dolgozott volna. Kollégái hotelszobájában találtak rá a 22 éves stewardess holttestére.NewsOrigoTeherautó rohant bele egy zarándokmenetbe, sokan meghaltakhttp://www.life.hu/news/20150730-teherauto-rohant-bele-egy-zarandokmenetbe-mexikoban-sokan-meghaltak.htmlA mexikói balesetben 20-an meghaltak és közel 40-en megsérültek - közölték a hatóságok. A sérültek közül sokaknak súlyos az állapota.NewsThinkstockMár hivatalos: nem Madeleine holttestét találták meg Ausztráliábanhttp://www.life.hu/news/20150729-nem-madeleine-mccann-holtestet-talaltak-meg-ausztraliaban.htmlNem a több mint nyolc éve eltűnt skót kislányé, Madeleine McCanné az Ausztráliában talált holttest az ausztrál rendőrség közlése szerint - írja az MTI.NewsOrigoKiakadtak a sztárok a fogorvoson, aki végzett Afrika leghíresebb oroszlánjávalhttp://www.life.hu/news/20150729-cara-delevingne-sharon-osbourne-is-kiakadt-a-fogorvoson-aki-vegzett-afrika-hires-oroszlanjaval.htmlNem éppen kedves sorokat intézett közösségi oldalán Cara Delevingne és Candice Swanepoel Dr. Walter Palmer fogorvosnak, aki brutális módon végzett a zimbabwe-i oroszlánnal, Cecillel.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.