A nap videója: így élvezi a cica a simogatást

kiscica cukiság videó simogatás fogkefe macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alábbi videó aprócska főszereplőjét fogkefével cirógatta meg gazdija. Übercuki!

Minden valamirevaló macska tudja, hogy a szeretgetésből sosem lehet eleget kapni. Kiváltképp, ha épp fogkefével simogatja bundáját a gazdija. Nézd csak meg, mennyire élvezi a helyzetet az alábbi felvétel cuki főszereplője:

A nap videója: hatalmas arc a pizzalopó cica!http://www.life.hu/news/20150622-macska-probal-pizzat-lopni-video.htmlA cica szemet vetett egy szelet pizzára, és nem tágított, amíg leleményesen meg nem szerezte búvóhelyéről.News--Meghalt a legendás filmes, a Terminátor és a Chucky megalkotójahttp://www.life.hu/news/20150730-meghalt-a-legendas-filmes-a-terminator-es-chucky-megalkotoja.htmlAz ikonikus hollywoodi karakterek megalkotója, Brock Winkless 54 éves korában hunyt el.News--Egy féltékeny cica az internet legújabb sztárjahttp://www.life.hu/news/20150513-vicces-video-egy-feltekeny-cicarol.htmlNem igazán tudjuk eldönteni, hogy a cica megvédi az egerét vagy csak mérges, hogy nem vele foglalkozik a gazdája.NewsOrigoTeherautó rohant bele egy zarándokmenetbe, sokan meghaltakhttp://www.life.hu/news/20150730-teherauto-rohant-bele-egy-zarandokmenetbe-mexikoban-sokan-meghaltak.htmlA mexikói balesetben 20-an meghaltak és közel 40-en megsérültek - közölték a hatóságok. A sérültek közül sokaknak súlyos az állapota.NewsThinkstockNem akar sétálni a cica, inkább halottnak tetteti magáthttp://www.life.hu/news/20150218-video-halottnak-tetteti-magat-a-macska-setalas-helyett.htmlFélelmetes, milyen trükköket képesek bevetni kedvenceink, ha nincs kedvük valamit megtenni, amit a gazdájuk szeretne.NewsOrigoNem kér védelmet felesége halála után Tóásó Elődhttp://www.life.hu/news/20150729-nem-ker-vedelmet-felesege-maria-elena-fortun-de-toaso-halala-utan-toaso-elod.htmlTragikus hirtelenséggel elhunyt Maria Elena Fortun de Toaso, Tóásó Előd felesége Bolíviában. Férje nem kér védelmet, annak ellénére sem, hogy sokan úgy vélik, megölték az asszonyt.NewsFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.