Egész Amerikát jóllakatta pizzával a részegen redditező srác

Forrás: Thinkstock -
Hawaii Amerika részeg pizza London internet Reddit brit meghívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniel Sobey-Harker egy csapásra az internet új sztárja lett nem mindennapi tettével. A 27 éves brit srácnak ugyanis egyik este néhány sör elfogyasztása után az az őrült ötlete támadt, hogy puszta jó szándékból meghív valakit egy pizzára Amerikában.

A Londonban élő Daniel Sobey-Harker, akit mára „az internet Jézusaként" emlegetnek, a Reddit nevű közösségi oldalon tette közzé a furcsa felhívását, amely szerint meghívna valakit Amerikából egy pizzára, majd vásárolt kettő darab Bitcoint.

Forrás: Thinkstock

Legnagyobb meglepetésére, mint kiderült, összesen 550 dollár, vagyis körülbelül 155 ezer forintnak megfelelő összeg került ezzel a virtuális zsebébe, így immár nem csak egy, hanem több éhes amerikainak is tudott vásárolni egy-egy pizzát.

Nem sokkal később meg is érkezett az első meghívott bizonyító erejű fényképe Hawaii-ról, amely igazolta, hogy a dolog valóban működik - a képért kattints ide! A pizzák szépen sorjában mindenkihez megérkeztek, David pedig sorban kapta a hálálkodó üzeneteket.

A nap videója: hatalmas arc a pizzalopó cica!http://www.life.hu/news/20150622-macska-probal-pizzat-lopni-video.htmlA cica szemet vetett egy szelet pizzára, és nem tágított, amíg leleményesen meg nem szerezte búvóhelyéről.News--Fitt anyukás reklám borította ki az internet népéthttp://www.life.hu/csalad/20150729-fitt-anyukas-reklam-boritotta-ki-az-internet-nepet.htmlEgy gyönyörű testű anyuka babakocsival fut egy reklámban, ami nagy visszhangot kapott.Család--Pizzafutárból divatmodell lett Sean Penn lánya, Dylanhttp://www.life.hu/trend/20150106-dylan-penn-sean-penn-lanya-az-ermanno-scervino-divatkampanyaban-modell.htmlItt az ideje megjegyezni Dylan Penn nevét, akit ettől kezdve valószínűleg egyre többször láthatunk megfordulni a legnagyobb divatkampányokban.TrendOrigoBobbi Kristina Brown párja az internetről értesült a lány halálárólhttp://www.life.hu/news/20150728-bobbi-kristina-brown-parja-nick-gordon-az-internetrol-tudta-meg-a-lany-halalat.htmlBobbi Kristina Brown halála azonnal bejárta az internetet. Onnan értesült róla barátja, Nick Gordon is.News--Tészta, pizza, lasagne - hogy maradnak vékonyak az olasz nők?http://www.life.hu/ez-zsir/20141118-az-olasz-nok-karcsuak-es-csinosak-igy-etkeznek-sportolnak-dietetikus-is-elmondja-a-velemenyet.htmlNemrég Toszkánában töltöttem néhány napot, ahol meglepetten tapasztaltam, hogy az olasz nők nem keveset esznek, szénhidrátot is, sőt nem egyszer 4-5 fogásból áll a vacsorájuk. Ennek ellenére az ott töltött idő alatt egyetlen elhízott olaszt sem láttam, ezért úgy gondoltam, itt az ideje ellesni a titkukat. Ez Zsír!--Az alsónadrágos Calvin Harris felrobbantja az internetethttp://www.life.hu/trend/20150728-calvin-harris-dj-ujra-alsonadragra-levetkozott-az-armaninak.htmlA híres dj újra igent mondott az Armani felkérésére, így a legújabb kampányukban is őt láthatjuk egy szál alsónadrágban pózolni – ahogy annak idején David Beckhamet.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.