Agyonlőtte hároméves húgát egy pisztollyal játszó hétéves fiú

Forrás: Thinkstock -
halál pisztoly lövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétéves fiú a lakásban talált pisztollyal játszott, ez okozta a tragédiát Washingtonban.

A szerda este történt tragédia során a The Washington Postnak név nélkül nyilatkozó szomszédok szerint kétszer sült el a fegyver.

Forrás: Thinkstock

A lakásban egy háromgyerekes család élt, a gyerekek 10, 7 és 3 évesek voltak. A rendőrség egyelőre vizsgálja a baleset körülményeit.

Halálra ítélhetik a dögös szépségkirálynőthttp://www.life.hu/news/20150731-halalra-itelhetik-a-dogos-szepsegkiralynot-akik-drogcsempeszet-vadjaval-tartoztattak-le.htmlA kolumbiai származású Juliana Lopezt egy kínai repülőtéren kapták el kábítószercsempészet miatt. Halálbüntetést is kaphat.News--Igazán kellemes hétvége elé nézünk: Eleget fáztunk, visszatér a meleghttp://www.life.hu/news/20150731-idojaras-forro-hetvege-ele-nezunk-eleget-faztunk-visszater-a-hoseg.htmlA hétvégén, augusztus első napjaiban erősödik a nappali felmelegedés, néhol akár 30 Celsius-foknál is melegebb lehet, derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésből.News--Félreérthette segítőjét a szerencsétlenül járt brit bungee jumpingozóhttp://www.life.hu/news/20150731-halalos-bungee-jumping-spanyolorszagban-felreertes-okozta-a-brit-turista-halalat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a múlt héten egy brit turista vesztette életét bungee jumping közben Dél-Spanyolországban. Mára kiderült, mi okozta a tragédiát és ki hibázott.News--Íme, Ozzy, a kancsal cicahttp://www.life.hu/news/20150730-ozzy-a-macska-kancsal.htmlNem is tudtuk, hogy a macskák között is előfrdulnak kancsalok, amíg nem láttuk meg az alábbi videót. News--Kutyával vonatoznál? Van egy rossz hírünkhttp://www.life.hu/news/20150730-juliustol-nem-lehet-kutyaval-utazni-a-helyjegyes-vonatokon.htmlJúliustól kizárólag emberek szállhatnak fel a helyjegy köteles vonatokra. NewsThinkstockEgész Amerikát jóllakatta pizzával a részegen redditező sráchttp://www.life.hu/news/20150730-majdnem-egesz-amerikat-meghivta-egy-pizzara-egy-reszeg-brit-srac-redditen.htmlDaniel Sobey-Harker egy csapásra az internet új sztárja lett nem mindennapi tettével. A 27 éves brit srácnak ugyanis egyik este néhány sör elfogyasztása után az az őrült ötlete támadt, hogy puszta jó szándékból meghív valakit egy pizzára Amerikában.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.