Csúszós, lágy, édes: Így néz ki a falloszkagyló

Forrás: AFP -
falloszkagyló fallosz kagyló Csendes-óceán étkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagyon szemérmesek biztosan nem fognak a péniszre emlékeztető iszapkagylóból vásárolni. Pedig bizony, ilyen is van már. 

A geoduck, azaz az iszapkagyló a Csendes-óceán keleti partjánál található, jó mélyre fúródva az iszapban. A csúszós, édes, lágy állat 85 ezer forintot kóstál, és leginkább a kínaiak tányérjában landol. Kínában elefántormány kagylóként szolgálják fel, de legtöbben a kevésbé kedves, falloszkagyló elnevezéssel ismerik.

Pénisz alakú csodák a természetben

Ha szeretnél a kagylókon kívül más pénisz alakú csodákat is látni, amelyek nem a fantázia, hanem a természet szüleményei, kattints ide, és megteheted!

Bár a formája tényleg nem a legmeggyőzőbb, az íze sokak szerint tökéletes. Egyelőre nem szaporítják mesterségesen.

Forrás: AFP

Az Origo cikkében elolvashatod a főzés menetét, és mindent, amit tudni szeretnél még a falloszkagylóról.

Szexi fotókon pózolt a lánybúcsún lebénult nő - Inspiráló képekhttp://www.life.hu/news/20150731-rendbejott-a-lebenult-lany-elete.htmlEgy lánybúcsún a medencébe lökte egy barátja a 29 éves Rachelt, aki olyan fejsérülést szenvedett, hogy lebénult nyaktól lefelé. Mostanra elkezdett rendbejönni az élete.NewsOrigoFélreérthette segítőjét a szerencsétlenül járt brit bungee jumpingozóhttp://www.life.hu/news/20150731-halalos-bungee-jumping-spanyolorszagban-felreertes-okozta-a-brit-turista-halalat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a múlt héten egy brit turista vesztette életét bungee jumping közben Dél-Spanyolországban. Mára kiderült, mi okozta a tragédiát és ki hibázott.News--Egy kukában találtak rá az eltűnt kislány holttestérehttp://www.life.hu/news/20150730-egy-kukaban-talaltak-ra-az-eltunt-kislany-holttestere.htmlVasárnap reggel a ház körül rollerezett a nyolcéves kislány, majd eltűnt minden nyom nélkül. Hétfőn este akadtak rá a holttestére.NewsThinkstockHol marad már a nyár?http://www.life.hu/news/20150730-idojaras-jelentes-szerint-pentekre-mar-itt-a-jo-ido.htmlNeked is eleged van már a júliusi őszből? Ne aggódj, pénteken már újra itt a jó idő!NewsThinkstockMeghalt a legendás filmes, a Terminátor és a Chucky megalkotójahttp://www.life.hu/news/20150730-meghalt-a-legendas-filmes-a-terminator-es-chucky-megalkotoja.htmlAz ikonikus hollywoodi karakterek megalkotója, Brock Winkless 54 éves korában hunyt el.News--Harminc órát töltött egy jégtáblán a lezuhant kalandorhttp://www.life.hu/news/20150730-jegtablan-toltott-harminc-orat-a-lezuhant-kalandor.htmlKényszerleszállást hajtott végre és 30 órát töltött egy jégtáblán az Atlanti-óceán északi részén egy orosz pilóta, aki helikopterével meg akarta kerülni a Földet.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.