Fesztiválozz úgy, mint még soha! Legyél BuddyGuide!

Forrás: YouTube -
Sziget2015 Sziget BuddyGuide jelentkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit szólnál egy olyan fesztiválélményhez, amilyenben még biztosan sosem volt részed? Legyél te a Sziget BuddyGuide-ja!

Egy hatkilós, szupermenő poliuretánhab babát a nyakadba kapva fesztiválozhatsz a Szigeten, hogy a te segítségeddel azok is bulizhassanak egy kicsit, akik otthon maradtak. A www.festivalbuddy.hu oldalon keresztül bárki beléphet a Buddyba, és üzenhet a szigetelőknek, a BuddyGuide pedig napi négy órán keresztül közvetíti az eseményeket a nyakában ülő Buddy segítségével.

Fesztiválozz úgy, mint még soha! Legyél BuddyGuide! Forrás: YouTube

Szeretnél ingyen fesztiválozni, és naponta négy órán keresztül a Sziget legnépszerűbb arca lenni? Legyél BuddyGuide! Ezen a linken jelentkezhetsz, ha kedvet kaptál a mókához. Győzz meg mindenkit, hogy nincs is menőbb annál, mint a nyakadban ülni! Mindössze egy videót kell készítened, amelyben megmutatod, miért téged válasszanak a különleges feladatra. Ne feledd, augusztus 3-án éjfélig jelentkezhetsz!

Íme, egy kis ízelítő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.