Szexi fotókon pózolt a lánybúcsún lebénult nő - Inspiráló képek

Forrás: Revolution Studios -
fotósorozat bénulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy lánybúcsún a medencébe lökte egy barátja a 29 éves Rachelt, aki olyan fejsérülést szenvedett, hogy lebénult nyaktól lefelé. Mostanra elkezdett rendbejönni az élete.

Rachelle Friedman Chapman kerekesszékhez kötve éli életét 2010 óta, mikor egy lánybúcsún egy barátja viccből belökte a medencébe és lebénult. Öt évvel későbbre már teljesen rendbejött az élete: hozzáment a 32 éves Chrishez, született egy kislányuk, és egy szexi fehérneműs fotózás modellje lett.

Forrás: Revolution Studios

Rachelle sosem okolta a barátját azért, hogy miatta bénult le. A baleset után teljesen elvesztette önbizalmát. Úgy gondolta, az emberek azt hiszik róla, hogy vele randizni sem lehet, pedig hogyne lehetne. Hamarosan rá is talált a boldogság Chris személyében.

A nő megbékélt testével, és szeretné bebizonyítani, hogy a mozgássérültek is tudnak szexik lenni. Vásárolt néhány csodaszép, szexi fehérneműt és igazi modellként pózolt egy fotósorozaton. Arra bíztat mindenkit, hogy fogadják el a testüket, ahogyan ő is tette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.