Beperelte a feleségét, miután meglátta smink nélkül

Forrás: Getty Images/(c) Martin Poole/Martin Poole -
kártérítés smink per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esküvő másnapján vitte bíróság elé újdonsült feleségét az algériai férfi, miután először látta smink nélkül a nőt, és halálra rémült tőle.

Pszichológiai szenvedésekre hivatkozva kér kártérítést, nagyjából 5 és fél millió forintnak megfelelő összeget a felesége valódi arcától sokkot kapó férfi, aki szerint a nő korábban mindig erős sminkben járult elé. Mint utóbb kiderült, smink nélkül viszont teljesen máshogy néz ki az ifjú feleség, annyira, hogy a férfi fel sem ismerte, sőt betörőnek hitte.

A kép illusztráció Forrás: Getty Images/(c) Martin Poole/Martin Poole

Eskü alatt is kijelentette, hogy tolvajnak hitte a feleségét, és halálra rémült tőle. A beszámolók arra nem térnek ki, hogy a helyi törvények szerint van-e esély a per megnyerésére.

210 milliót lopott munkáltatójától a nagymama, hogy fiatal szeretőjének adjahttp://www.life.hu/news/20150804-210-milliot-lopott-munkaltatojatol-a-nagymama-hogy-fiatal-szeretojenek-adja.htmlA 65 éves Sheena Warner egy nyaraláson esett szerelembe a fiatal fiúval, ami megváltoztatta az életét: jelenleg is börtönben ül.News--Több tucat krokodilfejet találtak egy elhagyott mélyhűtőben ausztrál gyerekekhttp://www.life.hu/news/20150804-tobb-tucat-krokodilfejet-talaltak-egy-elhagyott-melyhutoben-ausztral-gyerekek.htmlTöbb tucat rothadó krokodilfejet találtak egy ausztrál kisváros elhagyott boltjának fagyasztójába zsúfolva ausztrál gyerekek.NewsOrigoElképesztő! Cseh Laci sporttörténelmet írthttp://www.life.hu/news/20150804-cseh-laci-uszo-sporttortenelmet-irt.htmlA kazanyi világbajnokság tegnapi napján nemcsak Hosszú Katinka ért el hihetetlen eredményt, másik büszkeségünk, Cseh Laci is sporttörténelmet írt.News--Sárgabarack-pálinkás karamell! Kihirdették az ország tortáját!http://www.life.hu/news/20150804-a-pannonhalmi-sargabarack-palinkas-karamell-lett-2015-ben-az-orszag-tortaja.html2015-ben Magyarország tortája a Pannonhalmi sárgabarack-pálinkás karamelltorta lett, ami Szó Gellért salgótarjáni cukrász alkotása. Magyarország cukormentes tortájának pedig a Barackos buboréktortát választották, ami Vasloczki Orsolya műve.News--Büszkeségünk! Hosszú Katinka megdönthetetlennek hitt világcsúccsal lett világbajnokhttp://www.life.hu/news/20150804-hosszu-katinka-megdonthetetlennek-hitt-vilagcsuccsal-lett-vilagbajnok.htmlHosszú Katinka megvédve címét, ráadásul világcsúccsal nyert aranyérmet 200 méter vegyesen a kazanyi világbajnokságon.News--A nap videója: pezsgő támadta meg a férfithttp://www.life.hu/news/20150803-pezsgo-tamadta-meg-a-ferfit.htmlNem tudtuk szó nélkül hagyni azt a videót, amelyben "a fagyi visszanyal" tipikus esete egy pezsgősüveggel valósul meg.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.