Megölte, majd evett áldozataiból a hasfelmetsző nagyi

Oroszország gyilkosság kannibalizmus rendőrség hasfelmetsző nagyi feldarabolás megölés áldozat sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hátborzongató részletességgel számol be naplójában a sorozatgyilkos nagymama, Tamara Samsanova arról, hogyan ölte meg, majd darabolta fel áldozatait. A rendőrség nem zárja a ki a lehetőségét annak, hogy a 68 éves asszony evett is áldozataiból.

Már 11 gyilkosság elkövetését vallotta be Tamara Szanszanova. A 68 éves asszony, aki hasfelmetsző nagyiként híresült el a sajtóban, az orosz nyomozók szerint nem csupán levágta áldozatai fejét, karjait és lábait, hanem evett is azokból, állítólag a tüdő volt a legkedveltebb testrésze.

Forrás: east2west

A szentpétervári rendőrség egyik nyomozója elmondta: az asszony először altatókat adott be a 79 éves Valentina Ulanovának, akinek gondozója volt, majd egy fémfűrésszel levágta a végtagjait, miközben még élt. Szamszanovát gyanúsítják továbbá férje megöléséért is: a férfi 2005-ben tűnt el, holttestét sosem találták meg.

Újabb halálos áldozata van a szelfiőrületnekhttp://www.life.hu/news/20150709-szelfizes-ujabb-halalos-aldozatot-szedett-oroszorszagban.htmlA 21 éves Anna Krupejnyikova 13 métert zuhant, és meghalt, miután barátaival egy közös szelfihez pózolt.NewsThinkstockHárom sorozatgyilkos, aki horrorisztikus műveket ihletett (18+)http://www.life.hu/kult/20150804-harom-sorozatgyilkos-akirol-horrorfilm-es-konyv-keszult-18.htmlInspiráció. Habár e szó hallatán legtöbbször szép dolgokra, produktumokra gondolunk, előfordulhat, hogy egy-egy rémes, hátborzongató tett lesz az, aki valakit megihlet. Íme, három kegyetlen sorozatgyilkos története, akiknek a cselekedetei híres filmrendezőknek adtak ötleteket.KultNorthfotoCímlapra került Bill Cosby 35 áldozatahttp://www.life.hu/news/20150727-bill-cosby-noket-eroszakolt-meg-cimlapra-kerultek.htmlNévvel és arccal vállalja 35 nő a New York Magazine címlapján, hogy Bill Cosby, a tévés legenda mit tett velük.News--Nem hibáztatja fia gyilkosát a baseballütőtől halálos fejsérülést szenvedett kisfiú édesapja http://www.life.hu/news/20150805-nem-hibaztatja-a-csapatot-a-baseball-utovel-fejbe-vert-es-elhunyt-kisfiu-edesapja-fia-halalaert.htmlNem hibáztatja a csapatot Kaiser Carlile haláláért a fiú édesapja. A 9 éves gyereket egy játékos vágta fejbe véletlenül az ütőjével. Kaiser belehalt a balesetbe.News--Újabb halálos áldozata van a szelfiőrületnekhttp://www.life.hu/news/20150709-szelfizes-ujabb-halalos-aldozatot-szedett-oroszorszagban.htmlA 21 éves Anna Krupejnyikova 13 métert zuhant, és meghalt, miután barátaival egy közös szelfihez pózolt.NewsThinkstockÉletveszélyben volt Charlize Theron - Gyilkos cápákkal úszotthttp://www.life.hu/sztarok/20150724-eletveszelyben-volt-charlize-theron-gyilkos-capakkal-uszott.htmlNemrég sokkoló dolgokról mesélt a gyönyörű színésznő egy cápatámadás kapcsán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.