Súlyos vonatbaleset történt Indiában, sok a halott

Forrás: Thinkstock -
vonatbaleset áradás vonat India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A heves monszunesőzések okozta áradások miatt kisiklott két expresszvonat India középső részén, a balesetekben mintegy 32 ember meghalt, 100 pedig megsebesült.

A Kamajani expressz Mumbai felé tartott, amikor Harda város közelében - a fővárostól, Újdelhitől mintegy 950 kilométerre délre - az esőzések miatt megrongálódott vágányon kedden késő este kisiklott, és néhány vagonja egy folyóba zuhant. Az ellenkező irányba közlekedő Dzsanata expresszel is ugyanez történt ugyanitt.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A búvárok a folyóba esett kocsikból mintegy 300 embert szabadítottak ki, de több tucat utast válságos állapotban vittek kórházba. A mentőalakulatok még mindig kutatják, hogy nincsenek-e további áldozatok.

India a világ egyik legnagyobb vasúthálózatával rendelkezik, de a karbantartás hiányosságai miatt gyakoriak a balesetek.

Micsoda?! Megnyílt a karácsonyi vásár Londonbanhttp://www.life.hu/news/20150805-megnyilt-a-karacsonyi-vasar-londonban.htmlMinden eddiginél korábban, már ma, augusztus 4-én megnyílt a karácsonyi vásár a londoni Selfridges áruházban, ahol a hagyományoknak megfelelően már nyáron elkezdhetik intézni az ünnepi bevásárlást a vevők.News--Falomlás volt Budapesten - Egy ember meghalt, ketten megsérültekhttp://www.life.hu/news/20150804-ledolt-a-fal-budapesten-a-sasadi-uton-egy-ember-meghalt-ketto-megserult.htmlMeghalt egy ember, ketten pedig megsérültek, amikor egy XI. kerületi, Sasadi úti épület fala leomlott - közölte a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat az MTI-vel.News--8 milliárd forint értékű Picasso-festményt foglaltak lehttp://www.life.hu/news/20150804-8-milliard-forint-erteku-picasso-festmenyt-foglaltak-le.htmlEgy legalább 25 millió euró (közel 8 milliárd forint) értékűre becsült, Spanyolországból illegálisan kivitt Picasso-festményt foglaltak le egy Korzika partjainál horgonyzó hajón - jelentette be kedden a francia vámhivatal.News--Leáldozóban van Katalin hercegné népszerűsége?http://www.life.hu/news/20150804-katalin-hercegne-mar-nem-eleg-nepszeru-egyre-kevesebben-latogatjak-a-buckingham-palotat.htmlA végéhez közeledik a „Katalin-hatás": egyre kevesebb turista látogatja már a Buckingham-palotát.News--Óriási Minyon okozott forgalmi dugóthttp://www.life.hu/news/20150804-oriasi-minyon-okozott-forgalmi-dugot.htmlEgy tíz méter magas, felfújható Minyon ámokfutása okozott forgalmi káoszt Dubin egyik útján.News--Tragédia! Fiatalon elhunyt a sztársportolóhttp://www.life.hu/news/20150804-fiatalon-elhunyt-a-sztarsportolo-chiara-pierobon.htmlUtazás közben rosszul lett, és hamarosan meghalt a 22 éves kerékpáros. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.