Tragédia az Ozora Fesztiválon! A tánctéren halt meg egy férfi

Forrás: Facebook/Ozora Official -
halál Ozora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 46 év körüli férfi rosszul lett a tánctéren: összeesett és meghalt.

A Blikk információi szerint, miután összeesett a 46 év körüli férfi a fesztivál táncterén, a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta.

Forrás: Facebook/Ozora Official

"Borzalmas volt, az emberek szinte nem is foglalkoztak azzal, hogy valaki összeesett körülöttük" - mondta egy fesztiválozó a napilapnak. A mentősök a táncparketten próbálták újraéleszteni a férfit, utána befektették a mentőautóba, és körülbelül húsz perc múlva a mentőorvos közölte, hogy meghalt a férfi.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság vizsgálja a halál körülményeit.

Vajda Attila olimpikon: "a kajak-kenu egy tiszta sport"http://www.life.hu/news/20150806-vajda-attila-kucsera-gabor-kapcsan-a-kokainozasrol-es-doppingolasrol-beszel.htmlMélyen megrázott mindenkit, amikor kiderült: Kucsera Gábor is érintett a kokain-botrányban. Ennek kapcsán Vajda Attila olimpikonnal beszélgettünk.NewsOrigoIlyet még nem láttál: a tetőn próbált meg elbújni a rendőrök elől egy férfihttp://www.life.hu/news/20150806-a-haz-tetejen-probalt-meg-elbujni-a-rendorok-elol-a-ferfi-michiganban.htmlMegvan a világ legbénább bűnözője: a michigani férfi a ház tetején próbált elrejtőzni a rá kihívott rendőrök elől.NewsOrigoMegújul a 3-as metró: hamarosan aláírják a szerződésthttp://www.life.hu/news/20150806-megujul-a-3-as-metro-hamarosan-alairjak-a-felujitasra-vonatkozo-szerzodest.htmlNéhány héttel a tervezett dátum után a BKV hamarosan megkötheti szerződését az orosz Metrowagonmas céggel Budapest egyik legforgalmasabb metróvonalának felújítására.NewsFotó: Hajdú D. András - OrigoVéletlenül derült ki, hogy kutyával közösült a férfihttp://www.life.hu/news/20150806-veletlenul-felhivta-baratjat-a-kutyaval-kozosulo-ferfi.htmlRussell Joseph Meyer épp egy kutyával közösült, mikor zsebéből véletlenül felhívta egyik ismerősét. NewsThinkstockMegerősítették a hírt! Megtalálták az eltűnt maláj gép darabjaithttp://www.life.hu/news/20150805-a-hir-igaz-megtalaltak-az-eltunt-malaj-gep-darabjait.htmlJúlius 29-én megtalálták a lezuhant maláj repülőgép darabjait. A maláj miniszterelnök megerősítette, a hír igaz, valóban a gép maradványai azok.News--Kucsera Gábor a kokainbotrányról: "A legrosszabb utat választottam"http://www.life.hu/news/20150806-kucsera-gabor-kajakos-megszolalt-kokainugyben.htmlTegnap robbant a hír, mely szerint a kétszeres világbajnok kajakozó, Kucsera Gábor is kokainozott. A sportoló, akiknek a botrány karrierje végét jelentheti, most megszólalt az ügyben. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.