Eldördültek az első kommentlövések Puzsér Facebook-posztja alatt

kokain Kucsera Gábor Puzsér Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér Róbert Kucsera Gábor védelmére kelt Facebookon. Nyilvános levelet írt a sportolónak, és ahogyan ez lenni szokott, minden kommentelőnek volt véleménye a témában, amelyet meg is osztottak. 

Közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést Puzsér Róbert, amelyben a kokainbotrányba keveredett kajakos, Kucsera Gábor védelmére kelt.

Forrás: RTL

Bár úgy tűnik, a többség Puzsér Róbert pártján áll, és egyetértenek abban, hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy milyen szereket fogyaszt a kajakos, amíg azok nem teljesítménynövelők, sokan támadták a kritikust nézetei miatt.

"Én általában Puzsér-párti vagyok, de most nagyon eltévedt az erkölcs útvesztőjében. Nehogy már a kokainfogyasztás legyen a normális!!!"

"Szerintem a drogozásnak mindenképpen elitélendőnek kellene lenni, és ez független attól, hogy kiről van szó..."

"A véleményedet feldughatod magadnak. Nehogy már a szabadidőben fogyasztott drog vállveregetős tevékenység legyen. Sportolóként is tudnia kellett volna, hogy drogot lazításra SEM használhat."

És íme néhány, Puzsér Róbertnek igazat adó komment:

"Én ezután Kucserát csak még jobban tisztelem. Szerintem egy átlagos ember bedrogozva nemhogy nem tudott volna ilyen sikereket elérni, de fejjel előre kiesett volna a kajakból."

"Igen, ez egy rohadt képmutatás, amit vele művelnek, nyakamat tenném rá, hogy sokan, akik eddig úgymond istenítették, most kövezik. El kellene gondolkozni ezen, emberek, biztos, hogy ez így helyes? Tegye fel a kezét az, aki nem hibázott még a munkája, élete során."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.