Micsoda baklövés! Hosszú Katinkát nem akarták beengedni az uszodába

Forrás: MTI/Kovács Anikó -
Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka a vizes világbajnokságon 200 méter háton a legjobb időeredménnyel biztosította helyét. Ugyanakkor nem volt egyszerű vízbe ugrania.

A magyar Úszó Szövetség Facebook-oldala szerint nem akarták beengedni Hosszú Katinkát az uszodába.

Kazany, 2015. augusztus 5. Hosszú Katinka a 200 méteres pillangóúszás elődöntője után a kazanyi vizes világbajnokságon 2015. augusztus 5-én. MTI Fotó: Kovács Anikó Forrás: MTI/Kovács Anikó

"Katinka kiváló eredményéhez még annyit, hogy reggel nem akarták beengedni az uszodába, mert az akkreditációja vonalkódját leolvasó elektronikus azonosító-berendezés piros X-et mutatott a zöld nyíl helyett. Hiába volt a fényképe alapján azonosítható, az orosz biztonságiak hajthatatlanok voltak, Shane már leüvöltötte a hajukat, Kiss László kapitánnyal az élen hiába magyarázták, hogy versenye lesz - végül 20 (!) perces telefonálgatás árán voltak csak hajlandóak beereszteni" – írták az oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.