Nem kerül börtönbe a pedofil, aki hét évig molesztált egy fiút

Forrás: Thinkstock -
pedofil szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Derek Butt, a nyugdíjas férfi 2006 és 2013 között rendszeresen molesztált egy iskolás fiút. Nem kerül börtönbe, mert demenciás.

Bár bűnösnek találták Buttot egy gyerek évekig tartó molesztásában, nem küldhetik börtönbe, mert demenciája van. Semmilyen büntetést nem kap a 85 éves férfi, aki gyakran feltűnt a gyerek háza környékén, és felajánlotta, hogy parkba vagy játszóházba viszi, hogy az anyja egy kicsit pihenhessen.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Azonban szórakozás helyett a nyugíjas megerőszakolta a fiút, majd jutalomként fagyizni vitte. A szörnyű titok akkor derült ki, mikor a fiatal fiú egyszercsak zokogni kezdett egy kempingezés alatt. Hisztérikusan sírt, és szörnyen ki volt borulva. Elmondta, hogy az idős ember rendszeresen szexuálisan zaklatta, de nem tudott róla eddig beszélni.

Az áldozat állítja, több, mint kétszázszor közösült vele erőszakosan a férfi. A gyerek anyja semmit nem tudott az egészről, teljesen megbízott az idős emberben.

21 pontban találták bűnösnek a pedofil férfit, de nem ítélhetik el, mert demenciás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.