Elképesztő! 2 és fél milliót költött kutyája esküvőjére egy nő

limuzin esküvő kutya pazarlás csivava
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves Helen Turner csivavája nagy napjára annyi pénzt költött, amit a normális emberek saját esküvőjükre szoktak kiadni.

Kutyaruha, dekoráció, torták, a vendégek utaztatása – ezek a költségek adták ki a nagyjából 2 és fél millió forintnak megfelelő összeget, amit simán nevezhetünk pazarlásnak is. Csak az, hogy a kis csivava limuzinnal mehessen a buli helyszínére, 150 ezer forintba került.

A kép illusztráció Forrás: Getty Images/(c) Jupiterimages/Jupiterimages

Helen egyébként egy kutyakozmetika tulajdonosa, vagyis tényleg ezek az állatok a szerelmei, és különösen a sajátja, a kislány csivava, aki már házas is. „Az esküvő arról szól, hogy együtt legyünk a barátainkkal, a családunkkal. Chi Chi esküvője is erről szólt – az összejövetelről, a kiöltözésről, a nagy lakomáról” – nyilatkozta a nő. A bulinak egyébként hercegnős témája volt, vagyis mindenki rózsaszínbe öltözött. Igen, a kutyák is. Ezen kívül a dekoráció is rózsaszín volt, ami pedig nem volt az, arra raktak egy hercegnő figurát.

A képeket róluk itt nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.