A strandon vesztette életét egy 14 éves fiú

Forrás: Thinkstock -
halál strand vízibaleset baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fürdőzés közben lett rosszul egy gyermek a hatvani strandon: a fiú elmerült a vízben, az életét már nem tudták megmenteni. 

Egy 14 éves fiú vesztette életé a hatvani strandon - közölte a heol.hu. A lap információi szerint a gyerek fürdőzés közben lett rosszul, elmerült a vízben és megfulladt. A kiérkező mentősök sajnos már nem tudtak segíteni rajta.

Forrás: Thinkstock

A hatvani rendőrök a helyszínelést követően kizárták az idegenkezűséget, és közigazgatási eljárást indítottak az ügyben.

Fiuknak adta vizét a francia pár, így élte túl a mexikói hőségethttp://www.life.hu/news/20150808-egy-francia-hazaspar-fiuknak-adtak-a-vizuket-aki-igy-elte-tul-a-mexikoi-hosegben-a-turat.htmlA háromtagú család kirándulni indult az új-mexikói White Sands Nemzeti Parkba. A hatóságok szerint valószínűleg "alábecsülték a természeti elemeket".NewsOrigoSzombati cukiság: vécécsészéből ivott az elefánthttp://www.life.hu/news/20150808-vececseszebol-ivott-az-elefant-egy-kempingben-nagyon-cuki-volt-a-hatalmas-ormanyaval.htmlA szomjas emlős nem bírt tovább várni, besétált a fürdőszobába és hatalmas ormányával kiszippantotta a vizet a felül nyitott toalettből.News--Halálra gázolt egy embert a vonat Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150808-halalra-gazolt-egy-embert-a-vonat-budapesten.htmlHalálra gázolt egy Déli pályaudvar felé közlekedő vonat egy embert a fővárosban szombat délben, ezért az érintett szakaszon késésekre lehet számítani - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.NewsOrigoTúl cuki! Fókabébi született Szegedenhttp://www.life.hu/news/20150808-fokabebi-szuletett-szegeden.htmlAz alábbi fotóra pillantva legszívesebben csak annyit írnánk, hogy "üüüüü", esetleg "óóóóó", talán még a "nyünyünyü" hangutánzó betűkombináció is eszünkbe jutna, és ezt egyetlen kis fóka okozza, aki nemrég született.News--Elképesztő! 2 és fél milliót költött kutyája esküvőjére egy nőhttp://www.life.hu/news/20150808-2-es-fel-milliot-koltott-kutyajaa-csivava-eskuvojere-egy-no.htmlA 42 éves Helen Turner csivavája nagy napjára annyi pénzt költött, amit a normális emberek saját esküvőjükre szoktak kiadni.News--Egyetemre vágyók figyelem! Hétfőig még lehet jelentkezni a pótfelvételirehttp://www.life.hu/news/20150808-hetfoig-meg-lehet-jelentkezni-a-potfelvetelire.htmlHétfőig és kizárólag elektronikus úton nyújthatnak be pótfelvételi kérelmet azok a diákok, akiket az általános felvételi eljárásban nem vettek fel, vagy akik az idén nem jelentkeztek felsőoktatási intézménybe.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.