Túl cuki! Fókabébi született Szegeden

Forrás: Lajos Endredi -
fókabébi fóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alábbi fotóra pillantva legszívesebben csak annyit írnánk, hogy "üüüüü", esetleg "óóóóó", talán még a "nyünyünyü" hangutánzó betűkombináció is eszünkbe jutna, és ezt egyetlen kis fóka okozza, aki nemrég született.

A Szegedi Vadasparkban látta meg a napvilágot július 30-án Angie fóka kicsinye, akinek egyelőre még nincs neve, ezért a Vadaspark e-mailben várja augusztus 16-ig a javaslatokat.

Forrás: Lajos Endredi

A borjúfóka bébi teljesen egészséges, és néhány hónap múlva már ő is csatlakozhat a többi fajtársához, hogy a nagy sikerű fókashow elemeit betanulhassa.

Motoros rendőrök kísérték utolsó útjára Whitney Houston lányáthttp://www.life.hu/news/20150801-motoros-rendorok-kisertek-utolso-utjara-whitney-houston-lanyat-bobbi-kristina-brownt.htmlMotoros rendőri kíséret mellett érkezett meg Bobbi Kristina Brown teste arra a helyre, ahol örök nyugalomra helyezték. News--Örömhír: világbajnok lett Cseh Laci!http://www.life.hu/news/20150805-200-meteres-pillangouszasban-a-kazanyi-vizes-vilagbajnoksagon-aranyat-nyert-cseh-laci.htmlCseh László a bronzérem után egy aranyat is szerzett a kazanyi vizes világbajnokságon. News--Úgy tűnik, tényleg szerelme végzett Bobbi Kristina Brownnalhttp://www.life.hu/news/20150808-nick-gordon-halalos-kevereket-adott-bobbi-kristina-brownnak-mielott-eszmeletlenul-talaltak.htmlÚjabb nyomra bukkant a rendőrség Bobbi Kristina Brown halálával kapcsolatban: a legutóbbi jelentések szerint Nick Gordonnak sokkal több köze van a 23 évesen elhunyt lány halálához, mint azt előzőleg gondolták volna.News--Világrekord! 164 ejtőernyős a levegőbenhttp://www.life.hu/news/20150807-164-ejtoernyos-a-levegoben-vilagrekordot-dontott.htmlEgy csapat vagány pasi a fellegekben - jégeső helyett inkább ez hullana ránk, amikor jön a hidegfornt. News--Így járnak az oroszlánok, akik vízilovakat akarnak megtámadnihttp://www.life.hu/news/20150807-igy-uldozik-el-az-oroszlanokat-es-mentik-meg-a-viziloborjat-a-vizilovak.htmlPórul jártak azok az oroszlánok, akik egy elkóborolt vízilóborjat akartak levadászni. NewsOrigoBűncselekmény áldozata lett Jenson Button és feleségehttp://www.life.hu/news/20150807-jenson-buttont-es-feleseget-kabitogazzal-raboltak-ki-st-tropezban.htmlA Forma 1-es pilóta feleségével és néhány barátjukkal St. Tropezban töltötte az elmúlt napokat, de az álomnyaralás rémálomba fordult.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.