Szemetet tett halott gyereke közelébe, hogy elnyomja a holttest szagát

Forrás: Thinkstock -
holttest halott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ember Warfel, a 21 hónapos kislány június közepe óta halott. Testére augusztusban talált rá egy tévészerelő.

Több mint egy hónapja rejtegeti kislánya holttestét Eric Warfel. A gyerek szobájába rengeteg szemetet tett, hogy elnyomja a holttest szagát. A 34 éves férfit letartóztatták, mikor egy tévészerelő észrevette a testet. Az apa másik, hétéves lányát a nagyszülők gyámsága alá helyezték, mert a gyerekek anyja New Yorkban él, míg a kicsik Ohióban tartózkodtak az apával.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Jelenleg a kislány holttestéből próbálják megállapítani a halál okát. Az apa állítja, azért nem szólt a mentőknek vagy rendőrségnek, hogy Ember meghalt, mert családja elől próbálta titkolni a dolgot. Beismerte, hogy azért tett szemetet a gyerek szobájába, hogy elnyomja az oszlásnak indult test szagát.

Nem Ember volt Warfel első gyereke, aki meghalt. Úgy tudni, 2013 márciusában szintén hirtelen elhunyt öthónapos lánya. Több mint kétszázan virrasztottak a 21 hónapos Ember emlékére, sokakat lesújtott a történet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.