Szombati cukiság: vécécsészéből ivott az elefánt

Forrás: NORTHFOTO -
kemping cukiság ivás vécé ormányos elefánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szomjas emlős nem bírt tovább várni, besétált a fürdőszobába és hatalmas ormányával kiszippantotta a vizet a felül nyitott toalettből.

Egy kempingben történt az eset, amikor a garázda elefánt fogta magát és szivattyúként üzemelő ormányával vizet szippantott a vécéből. Remélhetőleg aki utolsóként használta az illemhelyet, lehúzta maga után és nem okozott az elefántnak kellemetlen perceket.

Forrás: NORTHFOTO
Túl cuki! Fókabébi született Szegedenhttp://www.life.hu/news/20150808-fokabebi-szuletett-szegeden.htmlAz alábbi fotóra pillantva legszívesebben csak annyit írnánk, hogy "üüüüü", esetleg "óóóóó", talán még a "nyünyünyü" hangutánzó betűkombináció is eszünkbe jutna, és ezt egyetlen kis fóka okozza, aki nemrég született.News--Úgy tűnik, tényleg szerelme végzett Bobbi Kristina Brownnalhttp://www.life.hu/news/20150808-nick-gordon-halalos-kevereket-adott-bobbi-kristina-brownnak-mielott-eszmeletlenul-talaltak.htmlÚjabb nyomra bukkant a rendőrség Bobbi Kristina Brown halálával kapcsolatban: a legutóbbi jelentések szerint Nick Gordonnak sokkal több köze van a 23 évesen elhunyt lány halálához, mint azt előzőleg gondolták volna.News--Egyetemre vágyók figyelem! Hétfőig még lehet jelentkezni a pótfelvételirehttp://www.life.hu/news/20150808-hetfoig-meg-lehet-jelentkezni-a-potfelvetelire.htmlHétfőig és kizárólag elektronikus úton nyújthatnak be pótfelvételi kérelmet azok a diákok, akiket az általános felvételi eljárásban nem vettek fel, vagy akik az idén nem jelentkeztek felsőoktatási intézménybe.NewsThinkstock50 év késéssel kézbesítettek egy karácsonyi üdvözlőlapothttp://www.life.hu/news/20150808-50-eves-kesessel-kezbesitettek-egy-karacsonyi-udvozlolapot-svajban.htmlA posta szerint talány, hogy a Schwyz kantonbeli Ibachban, 1965 decemberében feladott levelezőlap kézbesítése miért csúszott ennyit, különös tekintettel arra, hogy a címzett a mindössze 13 kilométerrel arrébb fekvő Illgauban élt.News--Nem kerül börtönbe a pedofil, aki hét évig molesztált egy fiúthttp://www.life.hu/news/20150807-nem-kerul-bortonbe-a-het-gyereket-megeroszakolo-pedofil.htmlDerek Butt, a nyugdíjas férfi 2006 és 2013 között rendszeresen molesztált egy iskolás fiút. Nem kerül börtönbe, mert demenciás.News--Elkapták a gyerekeit kielégülésből fojtogató anyáthttp://www.life.hu/news/20150808-elkaptak-a-gyerekeit-kielegulesbol-fojtogato-anyat.htmlA 22 éves Jessica Jones legalább 10 alkalommal fojtogatta fiait, mielőtt elkapták volna.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.