Tragédia az autópályán! Ketten meghaltak, többen megsérültek egy balesetben

halál turista közúti baleset sérülés baleset tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felborult egy ukrán turistákat szállító autóbusz vasárnap hajnalban a romániai A2-es autópályán, ketten meghaltak, 48 embert kórházba vittek - közölte az MTI.

Az autóbusz Bulgáriából Ukrajna felé tartott, amikor a romániai Konstancát Bukaresttel összekötő autópályán letért az útról és oldalára dőlt. A hatóságok azt feltételezik, hogy elaludt a sofőr.

Forrás: Thinkstock

Az autóbuszon 53-an utaztak, valamennyi utas kisebb-nagyobb sérüléseket szenvedett, hárman azonban elutasították a kórházba szállítást. A baleset következtében a legmagasabb fokozatú riasztást rendelték el a bukaresti és a környéki mentőegységeknél. A sérülteket - köztük 21 gyermeket - öt bukaresti kórházba vittek. Két sérült állapota válságos. A baleset miatt hét órán át szünetelt a forgalom az érintett autópálya-szakaszon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.