A Sziget egyik legizgalmasabb helyére vágysz? Keresd a Telekom tornyot!

Forrás: Telekom -
bulizás interaktív torony fesztivál Sziget2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szigeten nemcsak bulizni lehet, hiszen rengeteg aktivitás, program és hely vár, ha épp nincs olyan koncert, amit szívesen meghallgatnál. Most mutatunk is egyet!

Azt már biztosan tudod, hogy mi az a cashtag, és hogyan lehet vele egy halom ajándékot nyerni. Reméljük, már kiválasztottad azt is, milyen zenékre bulizol majd a Telekom Arénában, és tudod, mit kell tenned, ha találkozol egy BuddyGuide-dal. Ám itt még közel sincs vége a programoknak!

Forrás: Telekom

A cashtagnél a #telekomcashtag hashtagelt képekkel tudsz fizetni.

Ha a Telekom-téren jársz, az egyik legizgalmasabb dolog, amit találsz, az egy interaktív led torony. Egy kis segítségül, ha kétségeid vannak, merre van pontosan ez a hely: keresd EZEN a térképen a 35-ös számot. A torony egy interaktív ledfelület: 12 méter magas, 16 darab panellal, ahol a Telekom és Sziget logók, cashtag képek és fesztiválozók képei mennek a kivetítőkre, persze moderálva. A toronyba az #egyuttmegjobb hashtaggel küldött fotók kerülnek ki. Délelőtt 11 és hajnal 3 között friss képeket látsz a kivetítőn, éjszaka és reggel pedig régebbi fotókat nézegethetsz.

Forrás: Telekom

A tornyon néhány koncert streamje is megjelenik - izgalmasan hangzik, ugye? Ha eltévedtél, vagy egyszerűen csak még több dologra vagy kíváncsi a helyszínen, keressd bátran a hostesseket! A 2 hostess beöltözve Mr/Ms Selfinek különböző feltűnő jelmezekbe sétál a Szigeten egy szelfibottal, amivel közös fotókat készítenek a fesztiválozókkal. Ezt a képet automatikusan elküldik az #egyuttmegjobb hashtaggel a toronyba, illetve a lefotózott fesztiválozók telefonjára is. Jól hangzik, ugye?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.