Exbarátja lottószámaival lett milliomos egy fiatal nő

Forrás: Thinkstock -
nyerőszám lottó skót szerencse expasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda mázli! A 34 éves skót nő a szakítás után megjátszotta expasija nyerőszámait, melyek milliókat hoztak a számára.

Lisa Forgie 51000 fontot, azaz több mint 22 millió forintot nyert azokkal a számokkal, melyeket még az előző kapcsolatában játszott meg az akkori párjával. A szerencsés nő elmondta, hogy volt kedvese nem tart igényt a nyert összegre, és sok boldogságot kívánt egy barátján keresztül egykori párjának, és az ő jelenlegi szerelmének. Lisa elmondása szerint előző kapcsolatát igencsak megsínylette, és nem igazán volt boldog az évek alatt - írja a Daily Record.

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

"12 éven keresztül ezekkel a számokkal próbálkoztunk, de miután vége lett a kapcsolatunknak, én továbbra is feladtam a szelvényeket. Miután ő teljesen tönkretett lelkileg, úgy gondoltam nem hagyhatom abba a játékot, és amikor kijöttek a nyerőszámok, azt hittem, elájulok"- mesélte a nő, aki egy dél-amerikai körutazásra indul a megnyert összegből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.