Gyász! Elhunyt a Halálos fogás sorozat kapitánya, Tony Lara

Forrás: Facebook/Tony Lara -
halál gyász Halálos fogás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 50 éves volt, szívroham végzett vele.

Az előzetes boncolási eredmények szerint kedden délután szívroham következtében elhunyt Tony Lara - tájékoztat az Eonline.

Tony Lara. Forrás: Facebook/Tony Lara

A Cornelia Marie hajó kapitányát a Discovery Chanel Halálos fogás című sorozatából ismerhetik a tévénézők. Úgy tudni, Lara egy motorversenyen vett részt Dél-Dakotában, amikor is lakásában érte a halál.

Miről szólt a sorozat?

A Discovery Chanel honlapjának tájékoztatása szerint a Halálos fogás sorozat rákhalászattal, és a halászok életének bemutatásával foglalkozik. Akik a Bering-tengeren hajóznak, hogy embert próbáló kalandok során bizonyítsák, sikerülhet kifogni a százmillió dollár értékű zsákmányt.

A hetedik évadban a veterán kapitányoknak új kihívói akadnak: a Seabrooke vezére a 36 éves Scott Campbell Jr. lesz, a Ramblin' Rose fedélzetén pedig az újonc Elliott Neese próbál megbirkózni az elemekkel és a csapatban uralkodó zilált viszonyokkal. A tenger hullámzik, az idegek a pattanásig feszülnek, a végén pedig mindenki rájön, hogy a legveszélyesebb viharok valójában belülről fakadnak - derül ki a leírásból.
Pihenés a Szigeten? Íme a hely, ahol bármikor feltöltődhetsz!http://www.life.hu/news/20150810-sziget2015-legjobb-pihenohelye-a-telekom-relax-mit-kell-rola-tudni.htmlKoncertről koncertre jársz, és bár imádod a pezsgést, de úgy érzed, rád férne néhány perc csend, pihenés, ellazulás? Ne hidd, hogy a Szigeten nem álmodhatsz ilyesmiről - íme a hely, ahol feltöltődhetsz a következő koncertig!News--A Sziget egyik legizgalmasabb helyére vágysz? Keresd a Telekom tornyot! http://www.life.hu/news/20150810-sziget2015-interaktiv-torony-mit-tud-hostessek-segitenek.htmlA Szigeten nemcsak bulizni lehet, hiszen rengeteg aktivitás, program és hely vár, ha épp nincs olyan koncert, amit szívesen meghallgatnál. Most mutatunk is egyet!NewsOrigoGyász! Elhunyt a híres sorozatszínész: A Vészhelyzetben is játszotthttp://www.life.hu/news/20150812-elhunyt-mark-sheeler-szinesz-aki-a-veszhelyzetben-is-jatszott.html92 éves korában meghalt Mark Sheeler sorotatszínész.NewsOrigoFelgyújtotta a Ferrariját, mert nem kapott volna újat - Gyorsan lebukott!http://www.life.hu/news/20150811-felgyujtotta-tobb-millios-autojat-a-biztositas-miatt-de-lebukott.htmlEgy 19 éves fiú felgyújtotta saját luxusautóját, mert az apja nem akart neki újat venni. Úgy gondolta, a biztosításból befolyó összegből újat vesz, de a terve hamar kiderült.News--Döbbenetes! Kislányokat fotózott meztelenül egy német férfi Nagykanizsa melletthttp://www.life.hu/news/20150811-pedofil-nemet-ferfi-nagykanizsahoz-kozel-meztelen-kislanyokat-fotozott.htmlAz 55 éves férfi csokoládét, cukorkát, olykor pénzt adott a lányoknak, de volt, akinek ruhát vett azért, hogy erotikus fényképet készíthessen róluk. Akár 5 év börtönre is ítélhetik.News--Előkerültek Robin Williams búcsúüzenetei: Egy éve nincs köztünk a színészhttp://www.life.hu/news/20150811-robin-williams-ongyilkos-szinesz-bucsuuzenetei-elokerultek.htmlEgy éve már, hogy a világhírű színészt holtan találták kaliforniai otthonában. A 2014. augusztus 11-én történt tragédia előtt egy egész világ állt értetlenül, ám most új megvilágításba kerülhetnek a dolgok: megtalálták ugyanis Robin Williams utolsó, saját kezével írott cetlijeit. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.