Örökös tagságot kapott a Sziget 7 milliomodik látogatója

Forrás: Zsigmond László/Life.hu -
látogató örökös tagság Szigetfesztivál Sziget2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó időben, jó helyen!  Ez lehetne a mottója annak a 28 éves hölgynek, aki 7 milliomodikként lépett be ma délután a Szigetre.

Örökös tagságot kapott a Szigetre Boday Eszter, aki 7 milliomodik látogatóként lépett be a Szigetre. A 28 éves, szerencsés hölgyről annyit tudtunk meg, hogy a kardiológiai intézetben dolgozik adminisztrátorként,és 2005-ben bulizott először a Szigeten. Ebben a forróságban azért látogatott ki délután 17 óra magasságában, hogy a nálunk fesztiválozó, torontói mostahahúgával találkozzzon. Hát irigyeljük, és gratulálunk neki!

Honnan is tudják,hogy ki a hétmilliomodik?

Millióként adnak át egy örökös tagságot, 2013-ban adták át a 6 milliomodikat. Amikor közeledik egy szép kerek szám, akkor valamivel előtte leállítják a kasszákat, csak egy működik tovább. Gerendai Károly, a Sziget atyja bemegy, és figyeli, ki a szerencsés vásárló.
Forrás: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.