Még néhány nap, és fellélegezhetünk: jön a lehűlés!

Forrás: Thinkstock -
augusztus időjárás-előrejelzés időjárás-jelentés hőmérséklet kánikula lehűlés hőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak néhány napot kell kibírni, és jön a lehűlés - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás-előrejelzéséből.

Az előrejelzések pár napig még tartja magát a rekkenő hőség, ezen a hétvégén pedig még biztosan marad a forróság.

Forrás: Thinkstock

Az OMSZ adatai szerint pénteken a legmagasabb nappali hőmérséklet 33 és 37 fok között alakul, este 23 és 28 fok közé hűl a levegő. Egyedül az ország északkeleti részén élők számíthatnak egy-egy záporra, zivatarra.

Szombaton pár fokkal még melegebbet mérhetünk: napközben 34 és 38 fok között lesz a hőmérséklet, éjszaka 16 és 23 fok körül alakul. Vasárnap éjfélig tart a hőségriadó, az előrejelzések szerint hétfőre éri el az ország nyugati határát a megkönnyebbülést ígérő hidegfront, ami miatt keddre már szinte mindenhol 23-28 fok körüli hőmérsékletet mérhetünk.

Öngyilkos lett a mexikói szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20150814-ongyilkos-lett-alma-guadalupe-perez-dominguez-a-mexikoi-szepsegkiralyno.htmlGolyóval a fejében találtak rá otthonában Alma Guadalupe Pérez Domínguezre, a tavalyi mexikói szépségkirálynő-választáson a Miss Elegáns címet elnyerő 20 éves lányra.NewsOrigoÍme, a világ leghosszabb repülőútja: már nem a Dallas-Sydney útvonal tartja a csúcsothttp://www.life.hu/news/20150814-ime-a-vilag-leghosszabb-repuloutja-az-emirsegbol-panamarvosba-tehat-mar-nem-a-dallas-sydney-utvonal.htmlA világ leghosszabb, 17 és fél órás kereskedelmi légi útvonalán repül az Emirates légitársaság Dubaj és Panamaváros között közlekedő járata - írja az MTI. NewsOrigoMinden visszafröcsög! Speciális falfestékkel a nyilvános vizelés ellenhttp://www.life.hu/news/20150814-san-francisco-a-nyilvanos-vizeles-ellen-folyadektaszito-falfestekkel-kuzd.htmlFolyadéktaszító festékkel kentek le kilenc falfelületet San Franciscóban, az amerikai város így küzd a nyilvános helyen történő vizelés rendkívül elterjedt gyakorlata ellen.News--Így búcsúzott édesapjától Sinkó László lányahttp://www.life.hu/news/20150814-sinko-laszlo-lanya-andrea-olimpikon-igy-bucsuzott-edesapjatol.htmlAhogy már megírtuk, szűk családi-baráti körben temették el Sinkó Lászlót. Lánya szívhezszóló szavakkal búcsúzott tőle. News--Újabb három nő vádolta meg szexuális zaklatással Bill Cosbythttp://www.life.hu/news/20150814-bill-cosby-amerikai-komikust-ujabb-harom-no-vadolta-meg-szexualis-zaklatassal.htmlÚjabb három nő vádolta meg Bill Cosby amerikai komikust azzal, hogy évtizedekkel ezelőtt nemi erőszakot követett el rajtuk.News--Hamarosan szabadulhat Oscar Pistoriusthttp://www.life.hu/news/20150814-hamarosan-szabadulhat-oscar-pistorius-feltetelesen-szabadlabra-helyezik-a-modell-baratnojet-lelovo.htmlOscar Pistoriust augusztus 21-én a büntetés-végrehajtási intézet ajánlása alapján próbaidőre bocsátják – írta a BBC.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.