Utolsó napok halál színész Stephen Lewis viccelődés komikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítják: a komikus szerepeiről ismert Stephen Lewis az utolsó napjaiban is jókedvű volt.

Stephen Lewis 88 évesen távozott az élők sorából. A színészt a magyar közönség például A buszonvagy a A bor nem válik vízzé című sorozatokban láthatta- írja az Origo.hu.

Forrás: Origo

A komikus unokahúga, Rebecca a sajtónak azt mondta, a színész az utolsó napokban is jókedvű volt, folyamatosan énekelt és viccelődött, addigi életéhez hűen.

Egy beteg kislány táncától olvadozik most az internet népehttp://www.life.hu/news/20150814-igy-meg-biztos-nem-lattal-kisgyermeket-csipot-razni-a-beteg-audrey-nethery-bebiszitterevel-ropja.htmlA beteg kislány videójáért megőrült az internet népe: mindenkit levett a lábáról Audrey észvesztő tánca.NewsThinkstockMa éjszaka féláron nyalakodhatsz: jön a fagylalt éjszakája!http://www.life.hu/news/20150814-a-fagylalt-ejszakajan-felaron-fagyizhatsz.htmlAugusztus 14-én, pénteken, több fővárosi és vidéki cukrászda, illetve fagylaltozó is meghosszabbított nyitvatartással várja a jeges finomság kedvelőit.NewsThinkstockAz egy napon született kisfiú és kiskutya testvérként szeretik egymást! Tündéri fotók!http://www.life.hu/news/20150814-az-egy-napon-szuletett-kisfiu-es-kiskutya-testverkent-szeretik-egymast.htmlA 25 éves anyuka, amikor meglátta a francia bulldogot, aki kisfiával egy napon született, tudta, hogy ez egy jel: haza is vitte az állatot.News--Tűz ütött ki egy budapesti kórházbanhttp://www.life.hu/news/20150814-tuz-utott-ki-a-budapesti-jahn-ferenc-korhazban-budapesten.htmlKisebb tűz volt a fővárosi Jahn Ferenc kórház egyik negyedik emeleti helyiségében péntek hajnalban.NewsOrigoÍgy búcsúzott édesapjától Sinkó László lányahttp://www.life.hu/news/20150814-sinko-laszlo-lanya-andrea-olimpikon-igy-bucsuzott-edesapjatol.htmlAhogy már megírtuk, szűk családi-baráti körben temették el Sinkó Lászlót. Lánya szívhezszóló szavakkal búcsúzott tőle. News--Öngyilkos lett a mexikói szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20150814-ongyilkos-lett-alma-guadalupe-perez-dominguez-a-mexikoi-szepsegkiralyno.htmlGolyóval a fejében találtak rá otthonában Alma Guadalupe Pérez Domínguezre, a tavalyi mexikói szépségkirálynő-választáson a Miss Elegáns címet elnyerő 20 éves lányra.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.