Pár nappal az esküvője után meghalt egy bokatörés miatt a férfi

Forrás: Thinkstock -
bokatörés halál esküvő baleset vérrög
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vőlegény a legénybúcsúján sérült meg, így az esküvőt is kerekes székben csinálta végig. A tragédiát az orvosok szerint egy vérrög okozta. 

„Képtelenek vagyunk felfogni azt, ami történt. Egyik percben még együtt ünnepeljük Ben életének legboldogabb napját, aztán minden előzmény nélkül, váratlanul elveszítjük őt. Egészen szürreális" - mondta el a daily Mailnek az elhunyt Ben Aucott barátja Andy Moore.

Forrás: Thinkstock

Az is elmesélte, hogy Andy a legénybúcsúján esett szerencsétlenül és eltörte a bokáját. A fiatal férj az esküvő után pár nappal lett rosszul, ráadásul teljesen váratlanul. Az orvosok azt gyanítják, hogy halálát egy, a bokatörésből származó vérrög okozta, ami elérte a szívét.

Dögös, belevaló csajok a Szigetrőlhttp://www.life.hu/news/20150815-dogos-belevalo-csajok-a-sziget-fesztivalrol.htmlIlyen, amikor a csajok beindulnak a Szigeten! Amikor semmi más nem számít, csak a mulatság és habzsolják az életet. Meg is mutatjuk! News--Hihetetlen átváltozás! Vitézy Dávid civilben igazi partiarchttp://www.life.hu/news/20150814-vitezy-david-civilben-igazi-partiarc-a-szigeten-fesztivalozott.htmlVagány fekete mintás pólóban, és önfeledten bulizva láthattuk tegnap este a BKK volt vezérigazgatóját, akit szinte alig ismertünk fel öltöny nélkül.NewsFotó: Zsigmond László/Life.huA Tender az új Tinder - Gasztropornózz a telefonodon!http://www.life.hu/news/20150814-a-tender-recept-es-etelkereso-alkalmazas-az-uj-tinder.htmlIdő kérdése volt, hogy a tinderezők mikor cserélik le a pasizást és a csajozást valami egészen másra. Nos, hölgyeim és uraim, itt a megoldás: a hírek szerint a Tender az új Tinder!News--Az egy napon született kisfiú és kiskutya testvérként szeretik egymást! Tündéri fotók!http://www.life.hu/news/20150814-az-egy-napon-szuletett-kisfiu-es-kiskutya-testverkent-szeretik-egymast.htmlA 25 éves anyuka, amikor meglátta a francia bulldogot, aki kisfiával egy napon született, tudta, hogy ez egy jel: haza is vitte az állatot.News--Megdőlt a 70 éves melegrekord Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150814-megdolt-a-70-eves-melegrekord-budapesten-augusztusban.html1946. augusztus 13-án 37,4 fokot mértek a fővárosban, ezt 0,4 fokkal meghaladja a csütörtökön regisztrált rekordhőmérséklet. NewsThinkstockHamarosan szabadulhat Oscar Pistoriusthttp://www.life.hu/news/20150814-hamarosan-szabadulhat-oscar-pistorius-feltetelesen-szabadlabra-helyezik-a-modell-baratnojet-lelovo.htmlOscar Pistoriust augusztus 21-én a büntetés-végrehajtási intézet ajánlása alapján próbaidőre bocsátják – írta a BBC.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.