Camilla hercegné, a táncparkett ördöge

Forrás: AFP -
veterán II. Erzsébet brit királynő Károly herceg brit királyi család Camilla hercegné tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Camilla a tengerészet 94 éves veteránjával uralta a parkettet a VJ Day hetvenedik évfordulójának nemzeti ünnepségein.

Tegnap ünnepelték Londonban a Victory of Japan Day, azaz a Japán feletti győzelem napjának hetvenedik évfordulóját. Ennek során megemlékeznek a II. világháború csendes-óceáni térségi befejezéséről, a harcok brit hőseiről, áldozatairól.

Forrás: AFP

A sok száz háborús veterán, illetve királyi méltóságok és politikusok részvételével zajló ünnepségsorozatot II. Erzsébet királynő vezette. Az egyik ünnepséget követő, Westminster Abbey-i pikniken pedig Camilla hercegnét is a parkettre vitték. A Királyi Haditengerészet 94 éves, ám 30-40 évvel fiatalabbakat meghazudtoló formában lévő veteránja, Jim Booth vitte táncba.

A rendezvényen részt vett számos, az atombomba felrobbanását – biztonságos távolságból. de élőben – végignéző egykori katona is.

Bár a rendezvények szélsőségesek általi megzavarásától tartottak, illetve a terrorkészültséget is növelték az ünnepségsorozat idejére, az események zavartalanul, jó hangulatban zajlottak le.

A táncikáló hercegnéről ITT nézegethetsz képeket.

Ez már az ősz? Kemény idő vár ránkhttp://www.life.hu/news/20150816-felhoszakadas-jegvihar-vasarnap-veget-er-a-nyari-idojaras.htmlFelhőszakadás, jég, szélvihar - durva változás az időjárásban.News--Megszűnt a szmogriadó Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150815-megszunt-a-szmogriado-budapesten.htmlTarlós István főpolgármester elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatának megszüntetését - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szombat este az MTI-vel. A döntés oka a mérési eredmények és az időjárási viszonyok kedvező alakulása.News--A Balatonon már dörög az ég - Hatalmas vihar készülődikhttp://www.life.hu/news/20150815-a-balatonon-mar-dorog-az-eg-hatalmas-vihar-keszulodik.htmlÚgy tűnik tényleg nem kell már sokat várnunk arra, hogy alábbhagyjon a forróság.NewsOrigoMeghalt a Meghökkentő mesék rendezője, Herbert Wisehttp://www.life.hu/news/20150815-meghalt-herbert-wise-a-meghokkento-mesek-rendezoje.htmlA televíziós 90 éves korában hunyt el. News--Film készül Dominique Strauss-Kahn szexbotrányárólhttp://www.life.hu/news/20150815-film-keszul-dominique-strauss-kahn-imf-vezer-szexbotranyarol-a-warner-bros-filmstudioban.htmlFilm készül a Warner Bros filmstúdióban Dominique Strauss-Kahn IMF-vezér szexbotrányáról - írja a The Hollywood Reporter nyomán az MTI. News--Megölte élettársát egy 16 éves lány Ceglédenhttp://www.life.hu/news/20150815-megolte-elettarsat-egy-16-eves-lany-cegleden.htmlEgy 16 éves lány megölte 25 éves élettársát Cegléden. A rendőrök elfogták a lányt, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.