közút vonatbaleset baleset tragédia vonat autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég lehangolóan indult a vasárnap reggel. És nem csak a borongós, esős napkezdetre gondolunk. Talán az időjárás miatt megváltozott útviszonyokkal is összefüggésben, számos baleset történt országszerte a reggeli órákban.

Négyen megsérültek a 35-ös számú főúton Hajdúböszörmény és Józsa között vasárnap reggel, amikor egy személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Egy ember meghalt, egy pedig megsérült, amikor két személygépkocsi összeütközött vasárnap reggel Várpalotánál, a 8-as számú főúton - közölte a rendőrség honlapján a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tíz ember megsérült, amikor összeütközött két vonat vasárnap reggel a Pest megyei Galgamácsánál - tájékoztatta az MTI-t a Mávinform sajtóügyeletese. A balesetben a menetrend szerint Balassagyarmatra, illetve Aszódra tartó motorvonat ütközött össze. Az első vizsgálatok szerint mindkét vonat 20 kilométer/órás sebességgel közlekedett. A szerelvények egymásba nyomódtak, de nem siklottak ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.