Az utcákon hömpölyög az esővíz a Balatonnál

Forrás: idokep.hu/Keresztes Katalin -
eső vihar Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy mennyiségű csapadék zúdult Balatonkeresztúr, Balatonmáriafürdő és Balatonújlak térségére, a csatornák csak lassan tudják elvezetni az utcákon hömpölygő esővizet, a 68-as és a 7-es főúton vízátfolyásokra kell számítani. 

Bázelné Mihályka Szabina tűzoltó főhadnagy tájékoztatása szerint több bejelentés érkezett Balatonkeresztúr térségéből arról, hogy az esővíz elöntötte az utcákat, és egyes helyeken a házakba, pincékbe tört be. A marcali tűzoltók vonulnak a településen élők segítségére.

Balatonújlak és Kéthely között Forrás: idokep.hu/Keresztes Katalin

A 68-as út balatonújlaki elágazója szinte járhatatlanná vált, a járművezetők kerüljék el ezt a szakaszt! - hívta fel a figyelmet a szóvivő. A rendőrség sajtószolgálata ugyancsak óvatosságra inti a járművezetőket a vízátfolyásokkal és sárfelhordással érintett útszakaszokon. A víz több helyen elöntötte vasúti síneket, emiatt szünetel a forgalom Balatonszentgyörgy és Siófok között.

/1508/Halot2015817104527

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.