Fiatal lány holttestét találták meg a Marosban

Forrás: Thinkstock -
holttest Maros tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg egy napok óta keresett fiatal lány holttestét találták meg a Marosban hétfőn délelőtt. 

Hétfőn délelőtt tíz órakor érkezett a megkeresés a rendőrségtől a katasztrófavédelemhez, hogy egy apátfalvi lakos egy holttestet talált a Maros helyi szakaszán. A makói tűzoltók a rendőrség segítségével kiemelték a vízből a holttestet. Valószínűleg a szombaton délután elmerült apátfalvi lányt találták meg.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A 19 éves nő szombaton délután egy óra körül édesanyjával együtt fürdött a Maros apátfalvi szakaszán, a homokbánya közelében. Egy homokszigetről indult el a lerombolt híd pillérei felé. A meder rendkívül gyorsan mélyül ezen a szakaszon, a homokzátonynál mért nyolcvan centiméteres vízmélység pár lépésen belül öt méteresre változik. A lányt szombaton délután egészen sötétedésig, vasárnap pedig reggeltől késő délutánig tűzoltók és vízi mentők keresték. A búvárokat egy szonár is segítette a kutatásban, de az tegnap délutánig nem vezetett eredményre. Hétfőn délelőtt a vasárnapi kutatási helytől körülbelül ötszáz méterre találták meg a holttestet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.