Német sorozatsztár volt a Szigeten elhunyt fiú

Forrás: AFP/Elvis Barukcic -
Sziget Fesztivál sátor fa sorozat színész fiú tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint korábban megírtuk, hétfő délelőtt meghalt egy fiú a Hajógyári-szigeten, amikor a hírek szerint egy több száz kilós faág esett a sátrára, amelyben tartózkodott. 

Újabb részletek kerültek napvilágra a 19 éves német fiatalemberrel kapcsolatban. Fynn H. Pécsen tanult cserediákként, és gyermekkorától kezdve folyamatosan színészkedett, emellett egy hazánkban is tévéképernyőre került sorozatban szerepelt 2010 és 2015 között – írja a Bors.

Forrás: AFP/Elvis Barukcic

A rendőrség egyelőre nem rendelt el nyomozást az ügyben, és Gerendai Károly, a fesztivál főszervezője az Origónak azt mondta, a német fiatal a sziget gáton túli részén sátrazott, ahol nem lett volna szabad.

Tilosban sátrazott a fiatal fiú!

A baleset egy figyelmeztető táblákkal tiltott, kempingezésre nem alkalmas, a fesztivál területén kívüli, elzárt, de alapvetően is nehezen megközelíthető helyen, az ártéren történt. Egy több száz kilós faág zuhant a sátorra, amelyben a fiatal feküdt, és a fiút már nem sikerült újraéleszteni.

Fiatal lány holttestét találták meg a Marosbanhttp://www.life.hu/news/20150818-fiatal-lany-holttestet-talaltak-meg-a-marosban.htmlValószínűleg egy napok óta keresett fiatal lány holttestét találták meg a Marosban hétfőn délelőtt. NewsThinkstockKedden is sok esőre kell készülnihttp://www.life.hu/news/20150818-idojaras-kedden-is-sok-esore-kell-keszulni.htmlA hétfői esőzés után a mai napot sem ússzuk meg szárazon!NewsThinkstockEgy 9 éves magyar kisfiú tarolt a szépségversenyen http://www.life.hu/news/20150818-tarolt-a-magyar-kisfiu-a-szocsiban-megrendezett-szepsegversenyen.htmlKovács Tamás Toncsi tarolt Szocsiban, az egyik legfontosabb világszintű gyermekmodell és gyermekszépségverseny totális győztese lett. A 9 éves fiú tőle megszokott módon kimagaslóan túlteljesítette a zsűri elvárasait.NewsOrigoHová tűnt Katalin? Hirtelen Pippa Middleton lett Vilmos kísérőjehttp://www.life.hu/news/20150818-katalin-hercegno-az-utolso-pillanatban-mondott-vissza-egy-eskuvoi-meghivast.htmlKatalin helyett húgával, Pippa Middletonnal jelent meg egy jó barátjuk esküvőjén Vilmos herceg. Senki sem értette, miért mondta le a hercegnő a megjelenést az utolsó pillanatban.News--Gyászol a művészvilág! Elhunyt a híres magyar író, költő és esztétahttp://www.life.hu/news/20150817-elhunyt-ebert-tibor-gyaszol-a-muveszvilag-meghalt-a-hires-magyar-iro-kolto-es-eszteta.htmlA 88 esztendős művészt hosszú betegség után érte a halál.NewsThinkstockKözepes erősségű földrengés rázta meg San Francisco-thttp://www.life.hu/news/20150817-kozepes-ereju-foldrenges-razta-meg-hetfon-san-francisco-t.htmlA Richter-skála szerinti négyes fokozatú, azaz közepes erejű földrengés volt hétfőn a kaliforniai San Francisco térségében, helyi idő szerint 6 óra 49 perckor - jelentette az Egyesült Államok geológiai figyelő szolgálata.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.