közúti baleset baleset újraélesztés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felborult egy autó Nagyrábé és Bakonszeg között péntek délután, egy tízéves gyereket újraélesztettek a mentők a helyszínen - közölte az MTI.

Az újraélesztést követően a kisfiút mentőhelikopterrel a debreceni Kenézy kórház traumatológiai osztályára vitték.

Forrás: Thinkstock

Az autó, amelyben hárman - egy felnőtt és két gyerek - utaztak, árokba hajtott és a tetejére borult. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók az egyik gyereket, aki az autóba szorult, feszítővágó segítségével szabadították ki. A kocsiba szorult gyerek súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, a felnőtt sofőr és a másik gyerek is súlyosan megsérült.

Egy másik balesetben is megsérült egy gyerek Hajdú-Bihar megyében péntek délután, amikor Debrecen és Hajdúszovát között két személygépkocsi frontálisan összeütközött. Erről a helyszínről egy súlyos sérültet, illetve megfigyelésre a gyereket vitték a mentők a debreceni Kenézy kórház baleseti sebészetére.

Kiesett az ablakból, és szörnyethalt egy munkás Kecskemétenhttp://www.life.hu/sztarok/20150821-kecskemeten-szornyethalt-egy-munkas-egy-epitkezesen.htmlSzörnyethalt egy munkás Kecskeméten, aki szemtanúk szerint a városi főiskola egyik kollégiumának erkélyéről vagy ablakából esett ki - hangzott el az M1 híradójában.TV + SztárokThinkstockMit szólnál, ha Kedves Ferenc megkörnyékezne?http://www.life.hu/sztarok/20150821-voxpop-az-utca-emberenek-velemenye-kedves-ferencrol.htmlVlogOli ezen a héten is megkérdezte az utca embereinek véleményét. Ezúttal Kedves Ferenc volt a központi téma. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator és ByeAlex együtt kalandoztakhttp://www.life.hu/sztarok/20150809-egyutt-kalandozik-cinthya-dictator-es-byealex.htmlEgyütt csapatta a két hazai híresség, akik hatalmas napszemüvegek mögé rejtették arcukat, így kirándultak egyet. TV + SztárokOrigoA magyarok fele nem tud szelfizés nélkül élnihttp://www.life.hu/sztarok/20150811-a-magyarok-fele-szelfizik-egy-friss-kutatas-szerint.htmlAkár csak átmeneti divathóbort, akár felesleges magamutogatás, tény: a magyarok csaknem fele imádja az önfotókat, és rendszeresen készít is magáról.TV + SztárokThinkstockGáspár Győző: "Az egyetlen ember akire számíthatok, az saját magam vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150807-gaspar-gyozo-megdobbento-vallomast-fogalmazott-meg-facebookon.htmlŐszinte vallomást fogalmazott meg közösségi oldalán Gáspár Győző, aki nem akarja még egyszer, hogy átgázoljanak rajta. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huPuzsér Róbert bevédte Kucserát: "Ebben az országban mindenki tol valamit"http://www.life.hu/sztarok/20150806-puzser-robert-facebookon-vedte-be-kucsera-gabort-a-kokainbotranyat-kovetoen.htmlKözösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést Puzsér Róbert, amelyben a kokainbotrányba keveredett kajakos, Kucsera Gábor védelmére kelt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.