Esővel tér vissza a kánikula

Forrás: Thinkstock -
eső zivatar időjárás-előrejelzés meleg időjárás-jelentés kánikula zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A keddi záporok és zivatarok után szerdától már ismét meleg, száraz időre számíthatunk.

A hétfői többórás napsütést keddre felhős ég váltja fel, amelyből az Országos Meteorológiai Szoglálat jelentése szerint többfelé alakulhat ki zápor és zivatar.

Forrás: Thinkstock

A szél egyre nagyobb területen északnyugatira, északira fordul. A legalacsonyabb hőmérséklet 12–19, a legmagasabb 21–29 fok között várható. keddi hidegfront után szerdától ismét meleg, száraz levegő érkezik hazánkba. Csapadék nem valószínű. A hőmérő higanyszála akár 30 fokig is kúszhat, éjszaka 11 és 16 fok köré hűl a levegő.

Sok év után újra kedvenc kertészével pózolt Eva Longoria: Jesse Metcalfe még mindig szexi!http://www.life.hu/news/20150823-sok-ev-utan-ujra-kedvenc-kerteszevel-pozolt-eva-longoria-jesse-metcalfe.htmlKi ne emlékezne Jesse Metcalfe és Eva Longoria viszonyára a Született feleségekből? Nos, ők biztosan jól emlékeznek rá.News--Az angliai után újabb légikatasztrófa történt Svájcbanhttp://www.life.hu/news/20150823-az-angliai-utan-ujabb-legikatasztrofa-tortent-svajcban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, autópályára zuhant egy vadászgép az angliai Sussex grófságban egy légibemutatón. Most pedig újabb baleset történt a levegőben.News--Tragédia! Életét vesztette egy motoros Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150823-tragedia-eletet-vesztette-egy-motoros-budapesten.htmlA helyszínen meghalt az a motoros, aki egy autóval ütközött vasárnap délután Budapesten a XVI. kerületben.NewsThinkstockÚjra megnyitották a Mount Everestet a hegymászók előtthttp://www.life.hu/news/20150824-a-mount-everest-ujra-megmaszhato-az-aprilisi-foldrenges-utan.htmlNégy hónappal a számos halálos áldozatot követelő nepáli földrengés után újra megnyitották a hegymászók előtt a Mount Everestet, a világ legmagasabb hegycsúcsát.NewsThinkstockLövöldöztek a francia szuperexpressz vonaton - Többen megsebesültekhttp://www.life.hu/news/20150822-lovoldoztek-a-francia-szuperexpresszen.htmlAz Amszterdam és Párizs között közlekedő szuperexpressz vonaton lövések dördültek, hárman megsebesültek, egyikük életveszélyesen.NewsThinkstockDráma a légiparádén! Vadászgép zuhant egy brit autópályárahttp://www.life.hu/news/20150823-vadaszgep-zuhant-egy-brit-autopalyara-a-tragedia-egy-legi-bemutaton-tortent-heten-meghaltak.htmlAutópályára zuhant egy vadászgép az angliai Sussex grófságban egy légibemutatón. A tragédiában heten meghaltak, amikor a gép az autók közé csapódott. Mindent beborítottak a lángok, elárasztott a füst.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.