Te mit csinálnál máshogy, ha újraélhetnéd a fiatalságodat?

nyomás fiatalság tökéletes szerep hektikus újraéledés boldogtalanság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem meglepő, hogy a mai felgyorsult világban a nők sokszor nem találják a helyüket. Egy újabb felmérés szerint 5-ből 4 nő érzi, hogy túl nagy rajta a nyomás, és a nők 80%-a nem boldog.

A felmérés eredményei miatt készült el az a videó, amelyben idősebb nők beszélnek arról, hogy mit fontos megragadni ebben a hektikus világban. Ők maguk is azzal kezdik, hogy mennyi nyomás nehezedik a mai nőkre, hogy minden szerepben tökéletesen helytálljanak.

Forrás: Thinkstock

Ezután néhány jó tanácsot adnak saját hibáikból kiindulva azért, hogy mi boldogabbak legyünk. Érdemes megfogadni őket:

„Hosszabban dédelgettem volna a babáimat, mielőtt olyan gyorsan felnőnek.”

„Mit meg nem adnék még néhány percért a táncparketten, ahol még mindig elég erősek a lábaim.”

„Sokkal több időt szánnék arra, hogy az igazán fontos dolgokkal foglalkozzak.”

„A reggeli nyűgös kelések helyett az esti jó éjt puszikra koncentrálnék”

A videó üzenete elég egyértelmű: a létezés minden szépségét ragadd meg, mert hamar elmúlik az élet!

Tömegek osztják a menekült családról készült képet - Felrobbant az internet!http://www.life.hu/news/20150825-onallo-eletre-kelt-a-menekult-csaladrol-keszult-foto-az-interneten.htmlElképesztően megható, és igen elgondolkodtató kép járta be a világsajtót az elmúlt napokban, amit a The New York Times-nak dolgozó fotóriporter készített egy menekült családról.News--Visszatérnek az országos bajnokságra a kokainozó kajakosokhttp://www.life.hu/news/20150825-visszaternek-az-orszagos-bajnoksagra-a-kokainozo-kajakosok.htmlA vasárnap befejeződött milánói világbajnokság után szerdától már az országos bajnokságon lapátolnak a legjobb hazai kajakosok és kenusok. A szolnoki viadalon visszatér a drogügye miatt eltiltott két kajakos, Dombvári Bence és Csipes Tamara.NewsOrigoA nap hőse: Nem vihette fel konyakját a repülőre, így lehúzta az egészethttp://www.life.hu/news/20150825-nem-vihette-fel-konyakjat-a-repulore-lehuzta-az-egeszet.htmlAz amerikai reptéren vásárolt egy üveg drága konyakot egy nő, de mivel nem vihette fel a gépre, fogta magát, és leöntötte garatán az egészet. Mi simán megválasztanánk a konyak nagykövetének. NewsRekordmennyiségű haláleset történt az idei bikafuttatásokonhttp://www.life.hu/news/20150825-az-idei-bikafuttatasokon-rekordmennyisegu-halaleset-tortent.htmlTízre nőtt az idei bikafuttatások halálos áldozatainak száma Spanyolországban, ahol legutóbb vasárnap halt bele a sérüléseibe egy negyvenes éveiben járó férfi.News--Elhunyt az egykori Forma 1-es pilóta, Justin Wilsonhttp://www.life.hu/news/20150825-justin-wilson-forma-1-es-pilota-belehalt-seruleseibe.htmlNem bírta tovább a szervezete és belehalt sérüléseibe Justin Wilson, az egykori Forma 1-es pilóta, aki az IndyCar poconói futama során szenvedett súlyos balesetet. NewsAFPLőttek a pesti romkocsmavilágnak: Hotelek épülnek kedvenc helyeinkre?http://www.life.hu/news/20150824-bezarhatnak-a-romkocsmak-mert-hotelek-apartmanok-epulnek-a-helyukre.htmlA legtrendibb bulihelyekre hamarosan apartmanházak és hotelek épülhetnek.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.