60 éve házasok, de még megvan az esküvői torta - A mai napig esznek belőle!

Forrás: Ács Bori -
bizarr esküvő torta házaspár évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kettős érzelem fut át az emberen, mikor megnézi az erről az amerikai házaspárról készült videót. 60 évvel ezelőtt kötötték össze az életüket, de még mindig megvan nekik az esküvői tortájuk maradéka.

A pár 1955-ben házasodott össze, és eltették a háromemeletes tortájuk legfelső szintjét, amiből évek óta minden évfordulón esznek. Ez nagyon aranyos hangzik, ám most jön a csavar. A tortát nem a mélyhűtőben tárolják, hanem egy kávédobozban, a konyhaszekrényben. Fredericksék Floridában élnek, és elmondásuk szerint a szárított gyümölcsből álló süteménnyel semmi baj nincs. A 81 éves asszony azt nyilatkozta, hogy bár kissé száraz, mégis örömmel fogyasztják el. A hagyományt sosem hagyják ki, és minden évben egy üveg pezsgő társaságában emlékeznek meg a múltban történtekről. - írja a Florida Today.

A süteményt még a menyasszony nagymamája készítette, aki egy hagyományos recept alapján rakta össze az ünnepi tortát. A történet bár cuki, de rendkívül bizarr.

Illusztráció Forrás: Ács Bori

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.