Újabb időkapszula került elő, benne egy 120 éves whiskyvel

Forrás: Highland Folk Museum -
felújítás építkezés híd időkapszula Skócia újság whisky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fémdobozba rejtett ital mellett egy 1800-as évekbeli újságot is találtak Skóciában egy híd felújítási munkálatai közben.

Építkezési munkások fedezték fel azt a cipősdoboz méretű fémládikót, amely egy 120 éves whiskyt és egy 1894 szeptemeri újságot tartalmazott - írja a Mirror.

Forrás: Highland Folk Museum

Az időkapszulát a skóciai Kingussie város hídjának felújítása alatt találták meg, tartalmát pedig egy néprajzi múzeumnak ajándékozták.

Íme, a fémdoboz tartalma Forrás:Highland Folk Museum

A felújítással megbízott cég dolgozója, Robert Ogg a BBC-nek elmondta: szédületes belegondolni, mennyi minden változott a környéken azóta, például a hidat eredetileg lovaknak építették.

Egyébként a kingusse-i általános iskola diákjaival mi is gondoltunk rá, hogy készítünk egy időkapszulát, ami reméljük, legalább ilyen hosszú időt ki fog bírni"

Egy japán cég nemrég megcsinálta, a hídba rejtés helyett azonban a világűrbe küldött ki egy üveg whiskyt - a részletekért kattints ide!

Sztárok, akik imádják a különleges lakberendezési megoldásokathttp://www.life.hu/otthon/20150818-sztarok-akik-imadjak-a-kulonleges-lakberendezesi-megoldasokat-es-enterioroket.htmlFoglalkozása: világsztár. Hobbija: lakberendezés. Íme öt híresség, akik odavannak a különleges enteriőrökért és, akik imádják saját kezűleg csinosítgatni otthonukat. OtthonOrigoSör, whisky, pálinka - Így készülnek a magyar bandák a VOLT Fesztiválrahttp://www.life.hu/sztarok/20150618-kulisszatitkok-a-volt-fesztivalrol-megtudtuk-mit-kernek-a-magyar-bandak-a-backstagebe-oltozobe.htmlHamarosan startol a VOLT Fesztivál, így szinte magától értetődik, hogy a magyar fellépőket arról faggassuk, vajon ők is a világsztárokhoz hasonló kérésekkel rukkolnak-e elő egy-egy fellépés alkalmával.TV + Sztárok--Újgazdag elkényeztetett ficsúrok sokkolják a közvéleménythttp://www.life.hu/csalad/20150808-kinanak-kezd-elege-lenni-a-magamutogato-ujgazdag-fiatalokbol.htmlBiztosan te is láttál már gyönyörű sportautóval, egy köteg pénzzel, vagy méregdrága cuccokkal pózoló fiatalokat valamilyen közösségi oldalon. Ha máshol nem, egy korábbi cikkünkben mi is bemutattunk már egy válogatást a Dom Perignonban kezet mosó, pazarló milliárdos gyerekekről. Nos, a kínai fiatalok úgy tűnik kimaxolják a vérlázító rongyrázás fogalmát.CsaládOrigoWhisky várja Majkát öltözőjében a Rising Starbanhttp://www.life.hu/sztarok/20141214-majka-a-rising-star-musorvezetoje-elo-adas-alatt-az-oltozojeben-whiskyzik.htmlIszik vagy nem iszik Majka a Rising Star előtt az öltözőjében? A műsorvezető azt állítja, józan fejjel csinálja végig az adást, a pletykák szerint a műsorkészítő engedélyeztek neki néhány kortyot. TV + Sztárok--Mellőzve érezte magát, ezért csúcsformába lendült Csomor Csillahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150826-a-baratok-kozt-sztarja-csomor-csilla-bikiniben.htmlHűha! Csomor Csilla tényleg csúcsformába került. Fürdőruhában mutatta meg magát.Ez Zsír!--Megúszta a whiskys botrányt Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20140218-stohl-andras-szineszt-az-rtl-klub-egykori-musorvezetojet-nem-jelentik-fel-whiskylopasert.htmlMint ahogyan a Life.hu megírta, Stohl András éjjel egy barátja születésnapját túlságosan is felszabadultan ünnepelte. Pénz nem volt nála, beengedték, de miután magához vett egy üveg whiskyt, biztonsági őrök kérték fel, hogy távozzon. A színész elismerte a történteket, és kijelentette, szégyelli magát. Nos, úgy tűnik ennyivel pont meg is ússza. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.