Meghalt a kisfiú, aki kiesett az ablakon

Forrás: Thinkstock -
halál kisfiú baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden este kiesett egy második emeleti ablakból egy kisfiú. Szerdán a kórházban életét vesztette.

Kedden újraélesztették a kisfiút, aki Kőbányán, a Halom utcában kiesett egy társasház második emeletéről, az ablakból. Az Origo értesülései szerint a gyerekhez riasztották a mentőket, de az újraélesztés után életveszélyes állapotban kórházba szállították.

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

Szerda délelőtt a rendőrség közölte, a kisfiú meghalt.

Visszatérnek az országos bajnokságra a kokainozó kajakosokhttp://www.life.hu/news/20150825-visszaternek-az-orszagos-bajnoksagra-a-kokainozo-kajakosok.htmlA vasárnap befejeződött milánói világbajnokság után szerdától már az országos bajnokságon lapátolnak a legjobb hazai kajakosok és kenusok. A szolnoki viadalon visszatér a drogügye miatt eltiltott két kajakos, Dombvári Bence és Csipes Tamara.NewsOrigoA nap hőse: Nem vihette fel konyakját a repülőre, így lehúzta az egészethttp://www.life.hu/news/20150825-nem-vihette-fel-konyakjat-a-repulore-lehuzta-az-egeszet.htmlAz amerikai reptéren vásárolt egy üveg drága konyakot egy nő, de mivel nem vihette fel a gépre, fogta magát, és leöntötte garatán az egészet. Mi simán megválasztanánk a konyak nagykövetének. NewsLevágta a villamos egy fiú lábát Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150824-levagta-a-villamos-egy-fiu-labat-budapesten-1.htmlMindkét lábát csonkolni kellett egy fiatal fiúnak Budapesten. Vasárnap éjjel ütötte el a 61-es villamos.NewsOrigoEgy komplett medvecsalád bulizott a kerti medencébenhttp://www.life.hu/news/20150822-egy-komplett-medvecsalad-bulizott-a-kerti-medenceben.htmlRáakadtunk a hét legmenőbb videójára! Láttál már kertben partizó medvecsaládot?News--Mémek készültek a nagy viharból - Kisvakond a Fővám téren!http://www.life.hu/news/20150818-memeket-csinaltak-a-nagy-viharbol.htmlAhogy ez általában lenni szokott, az internet népe ihletet kapott a hétfő esti özönvíztől, és elkezdődött a vicces képek gyártása. News--Több embert kellett menteni a viharban - Fotók a hétfői özönvízrőlhttp://www.life.hu/news/20150818-karokat-okozott-az-ozonvizszeru-vihar.htmlTöbb helyen is autókban rekedtek emberek a hétfői hatalmas viharban. Több száz bejelentés érkezett a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz, a tűzoltók még késő este is nagy erőkkel dolgoztak. NewsMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.