Nagyon édi! Állatoknak köt cuki sapkákat egy művész

Forrás: Etsy -
állat sapka macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádnivaló sapkákat köt cicáknak és kutyáknak őszre és télre Meredith Langley.

Meredith Langley, a karolinai művész vigyáz, hogy a kutyák és cicák ne fázzanak meg télen, és extra trendi sapkákat köt nekik.

Forrás: Etsy

Van varázslós, Star Wars-os, viking szarvas, és úgy látszik, a művész fantáziája kimeríthetetlen. Óriási választékban lehet kapni a fejfedőket.

Forrás: Etsy

Biztosan jó melegen tartja a fejüket!

Forrás: Etsy
Halle Berry 49 évesen is dögös macskanő - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150818-halle-berry-49-evesen-is-dogos-macskano.htmlHalle Berry megmutatta, micsoda dögös test lapul a ruhái alatt. Egy szál átlátszó felső takarta csupán a macskanő idomait.Trend--Vámpírfogú macska a nap legcukibbjahttp://www.life.hu/news/20150818-loki-a-vampirfogu-macska.htmlLokinak, a macskának nagyon különleges, de kissé bizarr fogai vannak. News--Vau, micsoda frigy! Meghalt a nő első férje, egy macska - Hozzáment a kutyájáhozhttp://www.life.hu/intim/20150722-hozzament-kutyajahoz-egy-no.htmlAz ember legjobb barátja, a kutya. De mi a helyzet akkor, ha az ember férje egy kutya? IntimThinkstockNapi cuki! Kiskacsákat fogadott örökbe a macskahttp://www.life.hu/news/20150630-kiskacsakat-fogadott-orokbe-a-macska.htmlAmikor a gazdák meglátták a kiskacsákat a macska felé totyogni, nagyon megrémültek. A macska azonban ahelyett, hogy bántotta volna őket, maga mellé fogadta a kis bolyhosokat.News--Bizarr macskajajkörkép a nagyvilágból - Tigristej, ruszli és a savanyú birkaszem a nyerőhttp://www.life.hu/news/20150312-a-legjobb-masnapossag-elleni-tippek-a-vilag-minden-tajarol.htmlElőfordul, hogy felöntünk a garatra, és nehezen indul a másnap. A világ minden táján máshogy gyógyítják a macskajajt. Összeszedtük a legjobb tippeket, amik közül válogathatsz, ha eggyel több pohár alkohol csúszott le, mint kellett volna. NewsThinkstockKedvenc mesehőseidet már viselheted is - itt a Macskafogó ruhakollekcióhttp://www.life.hu/trend/20141219-macskafogo-kollekciot-keszitett-a-bp-shop.htmlGrabowski elnyűhetetlen piros pólója előtt tiszteleg a BP Shop új, Macskafogó kollekciójával. Mostantól pólókon, pulcsikon és sapkákon is hordhatjuk kedvenc szereplőinket.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.