Szörnyű! Élve eltemettek egy 16 éves lányt

halál terhesség temetés tragédia kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orvosok halottá nyilvánították, majd eltemették azt a fiatal lányt, akiről később kiderült, hogy még élt a temetés alatt. 

Neysi Perez három hónapos terhes volt, amikor La Entrada-i otthonukban pisztolylövéseket hallott, és elájult. A szája habzani kezdett, és teljesen elveszítette az eszméletét. A szülei először papot hívtak, mert azt hitték a lányt megszállta az ördög. A helyi lelkész ördögűzést hajtott végre a lányon, akinél semmi javulás nem mutatkozott, így kórházba szállították. Ott viszont az orvosok már halottnak nyilvánították - írja a Telegraph.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A lány valószínűleg pánikrohamot kapott és egy ideig leállt a szíve a lövés után, ezért gondolhatták az orvosok, hogy meghalt. Perezt az esküvői ruhájában, nem messze a házuktól temették el. Az édesanyja szerint ő már korábban szólt, hogy lánya nem néz ki halottnak.

"Amikor a kezemet a sírjára tettem, halottam hogy valami zörög belülről. Dörömbölést halottam, és a lányom hangját. Könyörgött, hogy segítsenek." - mesélte a Primer Impacto TV-nek a 16 éves Perez férje.

Az eset után felnyitották a sírt, ahol egy meleg testet találtak, és egy betört koporsót. Neysi Perezt a héten újratemették.

Megtörte a három hónapos csendet Schumacher menedzserehttp://www.life.hu/news/20150827-megtorte-a-harom-honapos-csendet-schumacher-menedzsere.htmlA 2013. december 29-én súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm megtörte a három hónapja tartó csendet.News--Robbanás történt a gyömrői úti gyógyszergyárbanhttp://www.life.hu/news/20150827-robbanas-tortent-a-gyomroi-uti-richter-gyogyszergyarban.htmlRobbanás történt Budapesten Kőbányán a Gyömrői úton lévő Richter Gyógyszergyárban – tudta meg az Origo.News--Az idei nyári forróság rekordokat döntötthttp://www.life.hu/news/20150827-1880-ota-nem-volt-olyan-meleg-mint-iden-nyaron.htmlAz idei július az elmúlt 135 év legmelegebb hónapja volt a Földön, és csaknem bizonyos, hogy a forróság szempontjából 2015 megdönti majd a tavaly felállított rekordot - közölte csütörtökön az időjárás adatait 1880 óta megfigyelő Nemzeti Óceán- és Légköri Hivatal (NOAA).News--Öngyilkos lett az amerikai tévések gyilkosahttp://www.life.hu/news/20150827-ongyilkos-lett-az-amerikai-tevesek-alison-parker-es-adam-ward-gyilkosa-bryce-williams.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, élő adásban lőtték agyon egy virginiai tévécsatorna riporterét és operatőrét. Az elkövető később öngyilkosságot kísérelt meg, és végül belehalt a sérüléseibe.News--"Tudom, mi történt Madeleine-nel" - Megoldódik a rejtély?http://www.life.hu/news/20150826-egy-tisztanlato-allitolag-tudj-mi-tortent-madeleine-mccannel.htmlEgy norvég tisztánlátó úgy gondolja, megoldotta az utóbbi évek egyik legrejtélyesebb és leghírhedtebb gyermek-eltűnési ügyét. NewsOrigoMeghalt a szeptember 11-i terrortámadás ikonikus fényképének szereplőjehttp://www.life.hu/news/20150826-meghalt-marcy-borders-szeptember-11-i-tulelo-akit-dust-ladynek-neveztek-az-ikonikus-fenykepe-utan.htmlMarcy Borders alig egy hónapja dolgozott a New York-i Világkereskedelmi Központban, amikor a terrortámadás történt. Az asszony szerint az őt beterítő por miatt lett rákos.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.