Megölte fiait a nő, mert férje többet foglalkozott velük, mint lányukkal

Forrás: fox45now.com, Logan County Jail, dispatch.com -
gyilkosság szülő gyerekgyilkosság anya gyilkos anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
13 hónap alatt mindhárom fiát megölte egy nő, mert férje többet foglalkozott velük, mint lányukkal. Ezzel akarta felhívni a figyelmet a problémára.

Bevallotta a 23 éves nő, hogy azért végzett három fiával, mert a férfi ignorálta közös lányukat. Brittany Pilkington 13 hónap leforgása alatt ölte meg két háromhónapos és négyéves fiát. Állítása szerint ezzel akarta felhívni férje figyelmét arra, hogy többet kellene foglalkoznia hároméves lányukkal.

Brittany Pilkington Forrás: fox45now.com, Logan County Jail, dispatch.com

Az ohiói nő halálbüntetést is kaphat a bíróságtól a háromszoros gyilkosságért, azonban mivel a nőnek nagyon durva előélete van, valószínűleg nem fogják kivégezni. Gyerekkorában molesztálták, férje erőszakoskodott vele, és ráadásul saját anyjával csalta. A nő beismerte, hogy a gyerekeket pokróccal fojtotta meg, és közben azt gondolta, ezzel lányát védi meg.

A büntetésvégrehajtó azt nyilatkozta, szerinte a bíróság nem lesz képes arra, hogy egy ilyen szomorú történettel rendelkező nőt kivégzésre ítéljen.

Megtörte a három hónapos csendet Schumacher menedzserehttp://www.life.hu/news/20150827-megtorte-a-harom-honapos-csendet-schumacher-menedzsere.htmlA 2013. december 29-én súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm megtörte a három hónapja tartó csendet.News--Robbanás történt a gyömrői úti gyógyszergyárbanhttp://www.life.hu/news/20150827-robbanas-tortent-a-gyomroi-uti-richter-gyogyszergyarban.htmlRobbanás történt Budapesten Kőbányán a Gyömrői úton lévő Richter Gyógyszergyárban – tudta meg az Origo.News--Elképesztő hasonlóság: Péter Szabó Szilvia úgy néz ki, mint Nádai Anikóhttp://www.life.hu/news/20150826-peter-szabo-szilvia-ugy-nez-ki-mint-nadai-aniko.htmlA NOX egykori énekesnője egyre szexibb képeket oszt meg Facebook oldalán. Ezen kívül még valami feltűnt Szilvi legutóbbi fotójával kapcsolatban. News--Meghalt a kisfiú, aki kiesett az ablakonhttp://www.life.hu/news/20150826-meghalt-a-kisfiu-aki-kiesett-az-ablakon-1.htmlKedden este kiesett egy második emeleti ablakból egy kisfiú. Szerdán a kórházban életét vesztette.NewsThinkstockMicsoda kitartás! A világbajnok vérét adta azért, hogy célba érjenhttp://www.life.hu/news/20150826-jennifer-simpson-vilagbajnok-veresre-futott-labbal-ert-celba-a-pekingi-atletikai-vebe-1500-meteren.htmlJennifer Simpson világ- és olimpiai bajnok futó cipőjét letaposták az 1500 méteres táv felénél. Az amerikai középtávfutót azonban még ez sem állíthatta meg abban, hogy feladja.News--A Tiszában keresik az eltűnt szentesi nő holttestéthttp://www.life.hu/news/20150826-koncz-judit-9-evvel-ezelott-eltunt-szentesi-no-ugyeben-ujraindult-a-nyomozas.htmlÚjraindult a nyomozás a 9 évvel ezelőtt eltűnt Koncz Judit ügyében: a szülővárosában felröppent híresztelések miatt a Tiszában kezdték el keresni a szentesi nő holttestét.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.