Robbanás történt a gyömrői úti gyógyszergyárban

mentő Richter gyógyszergyár sérülés robbanás ápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robbanás történt Budapesten Kőbányán a Gyömrői úton lévő Richter Gyógyszergyárban – tudta meg az Origo.

Kisdi Máté a katasztrófavédelem szóvivője azt mondta, egy üres tartályt próbáltak szétvágni a munkások, amikor az berobbant. „Egy ember súlyos sérülést szenvedett. A mentők a sérültet ápolják. Vegyi veszély nincs” - mondta az Origónak a szóvivő.

Tizenkétszeres életfogytig – Elítélték a batmanes gyilkost!http://www.life.hu/news/20150827-eliteltek-james-holmes-gyilkost-aki-a-batman-alatt-nyitott-tuzet-a-mozizokra.htmlTizenkétszeres életfogytig tartó és további 3318 évi börtönbüntetésre ítélte az illetékes bíró szerdán James Holmest, aki három éve a Colorado állambeli Aurora egyik mozijában agyonlőtt 12 embert, további 70-et pedig megsebesített.NewsAz idei nyári forróság rekordokat döntötthttp://www.life.hu/news/20150827-1880-ota-nem-volt-olyan-meleg-mint-iden-nyaron.htmlAz idei július az elmúlt 135 év legmelegebb hónapja volt a Földön, és csaknem bizonyos, hogy a forróság szempontjából 2015 megdönti majd a tavaly felállított rekordot - közölte csütörtökön az időjárás adatait 1880 óta megfigyelő Nemzeti Óceán- és Légköri Hivatal (NOAA).News--"Tudom, mi történt Madeleine-nel" - Megoldódik a rejtély?http://www.life.hu/news/20150826-egy-tisztanlato-allitolag-tudj-mi-tortent-madeleine-mccannel.htmlEgy norvég tisztánlátó úgy gondolja, megoldotta az utóbbi évek egyik legrejtélyesebb és leghírhedtebb gyermek-eltűnési ügyét. NewsOrigoÉlő adásban lőttek le egy újságírót és egy operatőrt - Volt munkatárs a gyanúsítotthttp://www.life.hu/news/20150826-elo-adasban-lelottek-egy-ujsagirot-es-egy-operatort-amerikaban.htmlEgy virginiai tévécsatorna riporterét és operatőrét élő adásban agyonlőtték.NewsOrigoMeghalt a szeptember 11-i terrortámadás ikonikus fényképének szereplőjehttp://www.life.hu/news/20150826-meghalt-marcy-borders-szeptember-11-i-tulelo-akit-dust-ladynek-neveztek-az-ikonikus-fenykepe-utan.htmlMarcy Borders alig egy hónapja dolgozott a New York-i Világkereskedelmi Központban, amikor a terrortámadás történt. Az asszony szerint az őt beterítő por miatt lett rákos.News--Hihetetlen kihívás! Egy csapat körbebiciklizi Magyarországothttp://www.life.hu/news/20150826-hihetetlen-kihivas-egy-csapat-korbebiciklizi-magyarorszagot-jotekonysagi-cellal.htmlKülönleges kihívásra készül egy csapat bringás, akik drogprevenciós céllal indulnak útnak, hogy két keréken meghódítsák az országot.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.