Gyászol a sportvilág! Elhunyt a világhírű hokijátékos

játékos Kupa Ontario legendás alak hoki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
76 éves korában elhunyt Ron ’Chico’ Maki, a Chicago Blackhawks egykori legendás jobbszélsője.

Maki 15 szezont játszott a Blackhawks-szal 1961-től 76-ig. 1961-ben Stanley-kupát nyert. 841 meccsen 143 gólt ütött, 292 gólpasszt adott - írja a torontosun.com.

A férfi ontarioi otthonában halt meg hétfőn.

Megtörte a három hónapos csendet Schumacher menedzserehttp://www.life.hu/news/20150827-megtorte-a-harom-honapos-csendet-schumacher-menedzsere.htmlA 2013. december 29-én súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm megtörte a három hónapja tartó csendet.News--Robbanás történt a gyömrői úti gyógyszergyárbanhttp://www.life.hu/news/20150827-robbanas-tortent-a-gyomroi-uti-richter-gyogyszergyarban.htmlRobbanás történt Budapesten Kőbányán a Gyömrői úton lévő Richter Gyógyszergyárban – tudta meg az Origo.News--Meghalt az ismert magyar focistahttp://www.life.hu/news/20150827-elhunyt-siklosi-janos-az-mtk-bronzermes-futballistaja.htmlElhunyt az MTK egykori futballistája. Siklósi János 87 meccset játszott a klubban.NewsOrigoTizenkétszeres életfogytig – Elítélték a batmanes gyilkost!http://www.life.hu/news/20150827-eliteltek-james-holmes-gyilkost-aki-a-batman-alatt-nyitott-tuzet-a-mozizokra.htmlTizenkétszeres életfogytig tartó és további 3318 évi börtönbüntetésre ítélte az illetékes bíró szerdán James Holmest, aki három éve a Colorado állambeli Aurora egyik mozijában agyonlőtt 12 embert, további 70-et pedig megsebesített.NewsÖngyilkos lett az amerikai tévések gyilkosahttp://www.life.hu/news/20150827-ongyilkos-lett-az-amerikai-tevesek-alison-parker-es-adam-ward-gyilkosa-bryce-williams.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, élő adásban lőtték agyon egy virginiai tévécsatorna riporterét és operatőrét. Az elkövető később öngyilkosságot kísérelt meg, és végül belehalt a sérüléseibe.News--"Tudom, mi történt Madeleine-nel" - Megoldódik a rejtély?http://www.life.hu/news/20150826-egy-tisztanlato-allitolag-tudj-mi-tortent-madeleine-mccannel.htmlEgy norvég tisztánlátó úgy gondolja, megoldotta az utóbbi évek egyik legrejtélyesebb és leghírhedtebb gyermek-eltűnési ügyét. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.