Gyomorforgató! Szerelme halálán akar meggazdagodni Bobbi Kristina Brown exe

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
halál fotó temetés halott Nick Gordon Bobbi Kristina Brown nyereség koporsó kegyeletsértés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bobbi Kristina Brown sírja mellett készült az a fénykép, melynek eladásával jutott nagyobb összeghez a lány exe, Nick Gordon. 

Egy hatalmas csokor virággal áll Bobbi Kristina Brown sírja mellett a lány exe, Nick Gordon, aki 11 millió forintnyi dollárért adta el a felvételt az egyik legimsertebb bulvárlapnak, a National Enquirernek. A képek állítólag megrendelésre készültek, bár a felvételek elkészítésekor ügyeltek arra, hogy olyan hatást keltsenek, mintha lesifotókról lenne szó.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Nick Gordonnak hatalmas szüksége van a pénzre, ami állítólag ügyvédi költségekre kell neki. Bobbi Kristina családja ugyanis hatalmas összegre perelte a fiút, aki jelentősen megcsapolta Whitney Houston lányának számláját, és akit Bobbi Kristina haláláért is felelősnek tartanak.

Rendőrt hívtak a SOTE gólyatáborábahttp://www.life.hu/news/20150828-rendort-hivtak-a-semmelweis-egyetem-golyataboraba-mert-egy-hallgatot-zaklatott-allapotban-talaltak.htmlRendőrt hívtak a SOTE gólyatáborának szervezői, ugyanis egy hallgatót "zaklatott állapotban" találtak az egyetem záróbuliján néhány napja – írja az Origo.NewsThinkstockGyász! Elhunyt Fejes Endre íróhttp://www.life.hu/news/20150828-fejes-endre-a-jo-estet-nyar-jo-estet-szerelem-iroja-elhunyt-92-eves-koraban.htmlKilencvenkét éves korában kedden elhunyt Fejes Endre Kossuth- és József Attila-díjas író, a Rozsdatemető és a Jó estét nyár, jó estét szerelem szerzője - közölte a Vígszínház csütörtökön az MTI-vel.News--Így kösd be helyesen a cipődet! - Vicces oktató videóhttp://www.life.hu/news/20150827-vicces-video-arrol-hogyan-kosd-be-gyorsan-a-cipofuzodet.htmlGyermekkorunkban sokan az óvodában tanultuk meg, hogyan is kell bekötni helyes a cipőnket. Ian Fieggen szerint a mai napig sokan rosszul csináljuk.NewsThinkstockÍgy lesz forró csók a forró kávéból: Zseniális találmány!http://www.life.hu/news/20150827-szajas-csokos-teto-kaves-poharra.htmlNincs is jobb reggel, mint egy jó kávé, és persze egy csók az ember szíve választottjától. Nincs szíved választottja? Az sem gond, a csücsörítő papírcsésze majd segít.News--Taroltak az interneten a magyar kosarasok - Elképesztő videó!http://www.life.hu/news/20150827-letarolta-az-internetet-a-magyar-kosarasok-videoja.htmlA legnagyobb videómegosztó portált szinte felrobbantotta a magyar kosaras csapat elképesztő felvétele, amin a Face Team bravúrjain és Budapest szépségein egyaránt gyönyörködhetünk.NewsTragédia! Elhunyt egy versenyző a budapesti Ironman utánhttp://www.life.hu/news/20150827-elhunyt-egy-versenyzo-a-budapesti-ironman-utan.htmlElhunyt a budapesti Ironman 70.3 verseny egyik résztvevője az eseményt követően. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.